Hvide pletter på Oleander

March 20

Oleander planter er buske, eller undertiden træer, der har tykke, læderagtige blade. Oleander producerer store hvide eller pink blomster, der kan nå op til 3 inches i diameter. En af de skadedyr, der kan angribe din oleander er falsk oleander skalaer, som kan være skadelig for bladene af din busk. At kende de tidlige tegn vil hjælpe med at forebygge komplet angreb af dit anlæg.

Afsløring

Falsk oleander skalaer, eller pseudaulacaspis cockerelli, kan ses på din oleander blade som grupper af hvide pletter. Disse er insekter, som har en skinnende, hvide, ydre shell-lignende dækker. De knytter sig til bladene og flytte ikke. Der kan også være gule pletter omkring insekter; disse er forårsaget af insekter fodring på saften fra bladene.

Forebyggelse

For at hjælpe med at forhindre disse insekter, holde dine planter sundt fra starten. Nogle måder at gøre dette er at give barkflis når det behøves, befrugte efter behov, og vand godt i tørke perioder. Hvis du finde små områder af skalaen, beskære bladene før skalaer kan blive et større problem.

Behandlinger

Ved behandling af falsk oleander skalaer, er kontakt insekticider kun delvis succes, fordi de ikke kan trænge igennem skallen af skalaer. I stedet anvende insekticid sæbe eller gartneri olie spray 3 gange i løbet af foråret, på 5-ugers mellemrum. Spray anlægget nok, vask vil løbe af blade og grene, grundigt iblødsætning dem. Gartneri olier arbejde af kvælende skadedyr. Når du anvender disse foranstaltninger, tid dem med aktiviteter fra webgennemsøgning (når skalaerne først klække) for at få de bedste resultater. For at fortælle, hvis du med succes har beskæftiget sig med skalaerne, ridse overfladen af en inficerede blade; Hvis de hvide pletter er tør og flage ud, har din behandling arbejdet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com