Reparation af revner i Swirled lofter

August 22

Revner i et almindeligt eller tekstureret loft ikke kun vises grimme men truer den strukturelle integritet af hjemmet. Selvom hårfine revner i almindeligt lofter er relativt nemme at reparere, kræver hvirvlede eller tekstureret lofter lidt mere forberedelse at sikre, at de reparerede sektioner passer loft tekstur. Hvirvler over den reparerede patch skal være identisk med den omgivende overflade, så de passe ind i loftet. Dog ansætte en professionel entreprenør til en store eller dybe revne, der kører hele længden af loftet.

Instruktioner

•Spread en presenning på gulvet direkte under den knæk hen til indsamle vragdele. Bære øjenbeskyttelse og en støvmaske. Placer en robust trappestige direkte under knæk og montere den.

•Scrape off tekstur på loftet direkte over knæk med en spartel. Også loft skrabe ud af tekstureret 3 inches på begge sider af revnen. Bruge en lille pensel til at fjerne løs og smuldrende snavs indefra og omkring knæk. Tillad debris at falde på tarp nedenfor.

•Tag låget fra en tube malbare caulk. Placer spidsen direkte over knæk, i det ene hjørne, og presse røret for at frigive den. Flytte din hånd langsomt langs knæk mens tube udgivelser caulk til den.

•Aftør caulk fremspringende fra knæk med en spartel, så det falder flugter med den omgivende loft overflade eksponerede overflade. Våd din finger og køre det over udsatte caulk, så det sætter. Lad caulk tørre i den tid, der er angivet på etiketten retninger.

•Applicer en latex primer med en pensel over den reparerede del af loftet. Lad primeren tørre.

•Applicer en lille mængde af loftet tekstur sammensatte over den eksponerede sektion på loftet ved hjælp af en spartel. Brug så meget sammensatte, som kræves til at danne et meget tyndt lag, der dækker den reparerede patch.

•Sæt den spartel tilbage i sammensat og øse nogle ud. Anvende dette materiale over den reparerede patch i en hvirvlende mønster, svarer til de omgivende loft overflade, ved hjælp af en tekstureret børste eller svamp.

•Review reparation at sikre det blander med den omgivende loft overflade eller oprette flere hvirvler hvis nødvendigt. Sikre, at tykkelsen af den reparerede patch matcher det omkringliggende loft overflade. Lad den sammensatte tørre gang angivet på etiketten retninger. Gentag processen for at reparere eventuelle resterende revner i swirled loftet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com