Du frakke i bunden af en støbejern stegepande før første anvendelse?

August 22

Nyde en levetid på store madlavning fra støbejern redskaber af krydderier før første brug og reseasoning som nødvendigt gennem årene. Ordentlig krydderier giver en næsten nonstick overflade og giver mulighed for hurtig og nem oprydning. Med lidt vedligeholdelse mellem anvendelser, vil din stegepande være klar til service når som helst.

Bruger

Støbejern skillets excel på gas eller El intervaller, i ovne og pejse og grill og lejrbål. Fry, Sauter, småkoge, bage, Stege eller langsom cook i støbejern. Den metal håndtag er immune over for ovnen varme, hvilket gør stegepande ideel til bagning majs brød eller ristning kød. Et par gode stykker af støbejern køkkengrej kan erstatte et stort sæt af specielle gryder og pander.

Krydderier

Forberede en ny støbejern stegepande på første anvendelse ved at fjerne eventuelle etiketter og fremstilling af restkoncentrationer i varmt, sæbevand vand. Skyl og tør den nye stegepande. Tør stegepande, indvendig og ud, med svinefedt eller solid afkortning. Forlade et meget tyndt lag på en stegepande. Varm stegepande i en lav ovn (ca 300 til 350 grader) i ca 2 timer. Slukke for ovnen. Tillad gryden køle med ovnen. Gentag proceduren, hvis det ønskes.

Støbejern gryder vil er sølv-grå når nye men slå mørkere med krydderier og bruge, indtil de er dyb sort i farven. Hver brug tilføjer den erfarne betingelse af køkkenredskaber.

Reseason en stegepande, når det er nødvendigt ved at rense grundigt og gentage krydderier proces.

Madlavning i støbejern

Opretholde den erfarne tilstand af stegepande med simpel madlavning metoder. Støbejern er en fremragende dirigent selv varme, så opvarmes langsomt for at undgå overophedning. Forvarm stegepande før du tilføjer fødevarer. Dryp en dråbe vand i en opvarmet stegepande til at teste niveauet af varme; vand vil danse eller rulle rundt på overfladen et øjeblik før fordamper når stegepande er ordentlig madlavning temperatur.

Bage i støbejern stegepande, hvis det ønskes. Selv temperatur overføringen giver en fremragende bagning miljø.

Rengøring

Fjern mad fra stegepande så snart madlavning er afsluttet. Tilføje varmt vand (koldt vand kan knække den varme stegepande) og skrabe nogen bits tilbage i gryden. Er delte meninger om hvad man skal bruge til at vaske stegepande. Nogle brugere anbefale gnide med salt til at rense den. Nogle foreslår blot aftørring med en fugtig klud, mens andre kan bruge sæbe og vand. Uanset om du beslutter dig at vaske stegepande i sæbevand eller ej, undgå opvaskemaskiner og fjernelse af pletter puder. Disse vil fjerne alle vigtige krydderier.

Ikke nyde en støbejern stegepande i vand. Ren støbejern, så snart det er cool nok til at håndtere.

Tør stegepande helt før opbevaring, helst med lav varme på komfuret eller i ovnen. Eventuel tilbageværende fugt vil tilskynde til rust og skader krydderier.

Opbevaring

Holde støbejern redskaber tør. Undgå at gemme låg på gryder for at undgå kondens i fugtige miljøer. Når lagring stegepande i en længere periode, tør let med svinefedt eller afkortning før at sætte den væk.

Overvejelser

Støbejern skillets er tunge. Vægten kan bruge disse skillets vanskeligt for nogle brugere.

Håndtag af støbejern skillets adfærd varme hver bit samt madlavning overflade. Vær forsigtig, når picking up en støbejern stegepande.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com