Hvordan man genkender Foundation revner i mursten

August 22

Hvis du lærer at læse mursten ordentligt, kan du nemt bestemme, om skader på en mur er blot en overflade forstyrrelse eller et tegn på en alvorlig foundation knæk. "Læsning mursten" betyder, at forstå, hvad der forårsager en bestemt type af skade på en mursten og mørtel struktur. Der er begrænset antal årsager mursten eller mørtel revner eller forskydninger, og de er nemme at lære. Anerkende typen skade du se kan hjælpe dig med at identificere og korrekt adresse foundation revner, før de bringe ned en murstensvæg.

Instruktioner

•Look for loose mursten eller manglende mørtel. Dette er tegn på skader, der opstod over en struktur foundation. Årsagen kan være rådnet træ skær, vand eller forkert sand sprængning. Denne type skade indikerer ikke foundation spørgsmål og anses for en overflade eller kosmetiske reparation.

•Tjek for en sektion af mursten med deres top lag skrælning off eller belagt med en rust-lignende pulver. Dette kaldes "revner" og er forårsaget af vandoptagelse og gentagen nedfrysning og optøning - normalt på grade niveau. Der kan også være manglende eller slidte mørtel mellem murstenene, igen, dette er overfladeskader og ikke angiver en foundation knæk.

•Vælg tilbage og kig på væggen. Hvis du ser en revne i mørtel, der kører fra jorden, men forskyder ingen mursten og mørtel (mørtel er revnet men ikke falder ud) du ved, at knæk er forårsaget af en nedadgående pres, fra huset afvikling over fundamentet. Et fundament er revnet gennem opadgående pres.

•Look på mursten langs hvilken som helst knæk, der kører gennem mørtlen. Hvis nogen af mursten er revnet eller skubbet i eller ud af kører niveau af væggen og revner i en trappe-trådte mode, så har du en foundation knæk, der skal løses.

•Hold et niveau på væggen. Din mur skal være flush til niveauet, mens de er i balance. Hvis din væg bugnende (indad eller udad) Dette er en meget alvorlig angivelse af foundation revner og væggen er i fare for at kollapse. Det skal repareres straks.

Tips & advarsler

  • Skader på en mur, der angiver foundation revner er lettest set fra en afstand. Start din undersøgelse på din væg fra et punkt, hvor du kan se hele væggen. Lys og skygge ofte mere afsløre nemt en knæk, når man ser på det fra en afstand. Start din inspektion fra en afstand og derefter flytte tættere på at fastslå den specifikke årsag.
  • En svulmende mur kan komme ned på et øjeblik. Tage forholdsregler i nærmer sig sådan en væg. Blokere adgang til væggen inden for en så bred, som muren er høj til at forhindre, at nogen fra at blive såret skal muren kommet ned.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com