Sådan klare grønne vand i en fiskedam

August 22

Sådan klare grønne vand i en fiskedam

Grønt vand vises i fiskedamme med overraskende hastighed – undertiden vand kan blive grøn natten over. De fleste organer vand indeholder små, frit svævende partikler af mikroskopiske alger, men kemiske ubalancer i vandet kan forårsage partikler til at formere sig hurtigt. Store mængder af rådnende organisk materiale i vandet i sidste ende føre til oprettelse af store mængder af nitrat, som algerne trives på. Gødning kører i dammen fungerer som et steroid til de gratis-dannende alger. Algedræbende hjælpe til ren grøn vand i en fiskedam straks, men fjernelse og kontrol af alger-gydende materialer både løser problemet og forhindrer dens tilbagevenden.

Instruktioner

•Treat fiskedam med en algaecide til at fjerne vandet hurtigt. Kontrollere mærkning for at sikre algaecide dræber frit svævende grønalger og er kompatibel med fisk og planter i fiskedammen. Følg anvisningerne på algaecide's label, når du anvender det til dammen.

•Rengør ud den overdrevne organisk materiale i dammen. Fjern eventuelle blade i vandet. Skrabe bunden af dammen med en pool rake, indsamling og fjerne så meget slam som muligt.

•Installer en vand filtreringssystem. Følg de installationsanvisninger, der følger med maskinen. Rense filtrene i systemet en gang om ugen, eller endnu mere regelmæssigt, hvis systemet kræver det..

•Ændr de fysiske forhold fører til alger oprustning. Fjern nogle af de planter eller fisk i dammen, eller ikke erstatte dem, så de dør, for at reducere mængden af alger-gydende organisk materiale i poolen. Plads netting over dammen for at forhindre blade fra udhængende træer fra at falde i vandet. Anvend gødning omkringliggende græsplæne og planter nøje at minimere chancen for kvælstof siver ned i dammen.

•Maintain vandets pH niveau for at holde den mellem 6,5 og 7,5. Test af dammen pH-niveau, når vandet begynder at rydde en smule. Tilføj 1 tsk pure bagepulver pr. 500 gallon af vand for at hæve pond's pH-niveau, eller Tilføj 1/4 kop af ufortyndet eddike pr. 500 gallon til at sænke pH-niveau. Test vandet igen efter 12 timer, så Tilføj en anden del, hvis det er nødvendigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com