Sådan installeres landskabspleje kantning

August 23

Når du ønsker at forbedre udseendet af værftet og definere visse områder, såsom en gangbro eller blomsterbed, landskab kantning er nem at installere og øger den overordnede udformning af landskabet. Fælles kantning materialer kommer i sten, mursten, plast eller træ strimler så de passer til dine behov og dit budget. Foruden forskønne at værftet, beskytter kantning gangbro eller indkørsel kanter fra brækker med hverdagens mund trafik. Landskab kantning installerer i en kort periode og ville gøre til en ideel weekend projekt.

Instruktioner

•Dig en grøft omkring 4 inches dyb med en skovl. Renden skal være så bred som kantning materiale, plus en yderligere 2 til 3 inches at give arbejdsområde. Fjerne græs eller landskab langs den vej, hvor du vil kantning, så transplant landskab, hvis det er muligt.

•Spread 1/4-inch bed af sand over hele længden af skyttegrav til at skabe et fundament for sten eller mursten. Til strip kantning, placere stripsene i jorden mod gangsti eller fortov og indpasses i jorden med en gummihammer. Placer de medfølgende stakes bag kantning og tryk ned i jorden til at sikre strimler på plads.

•Spread en 3/4-inch seng af knust grus over sandet til at tilskynde dræning nedenunder mursten eller sten. Tryk på materialerne ned med en sikret til at oprette en selv arbejdsoverflade.

•Lay sten eller mursten langs renden i det ønskede mønster. Sted sten og mursten så stramt sammen som muligt, og bruge en sten cutter til at foretage eventuelle nødvendige nedskæringer omkring kanterne af grænsen.

•Spread et lag af sand over kantning til at udfylde hullerne mellem hver sten og derefter børste off overskydende med en kost. Refill bagsiden af grøft med jord og tilføje landskabet omkring grænsen, hvis det ønskes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com