Skal jeg trimme en frossen Bougainvillea Bush?

August 23

Skal jeg trimme en frossen Bougainvillea Bush?

Bougainvillea er stedsegrønne, woody, clambering vinstokke, som dyrkes godt i USDA plante hårdførhed zoner 9b gennem 11. Når de får ordentlig pleje og vedligeholdelse, vil disse vanskelige vinstokke producere tropical-leder, lyse-farvede blomster hele året. Bougainvillea er frost-sarte planter. Planter kan alvorligt beskadiget eller endog dræbt af vedvarende perioder med kulde. Alle beskadiget dele af planterne kræver trimning, men kun efter truslen om yderligere koldt vejr er overskredet.

Placeringsvalget

Bougainvillea er vind-resistent, tørke-tolerante og salt-tolerant. For bedste blomstring kræver de fuld sol og veldrænet, let sur jord. Bougainvillea vil hurtigt falde dækblade når plantet et skyggefuldt sted. Generelt, trives de i varme og tørre klima med året rundt temperaturer fra 65 til 95 grader Fahrenheit. Bougainvillea er velegnet til områder med sydvestlige engagementer, som giver den mest intense varme hele året.

Frostskader

Den relative graden af skade påført bougainvillea er proportional med varighed og hyppighed af koldt vejr og temperatur konditioneringen af det enkelte anlæg. For eksempel, vil en meget pludselig og intens kulden snap påføre større skader på en plante bruges til milde temperaturer end på en plante, der bruges til hyppige op-og nedture. Hele grene eller hele planter kan dø af kulde. Normalt inden for 24 timer af en frost, vil alvorligt beskadiget dele af et anlæg vende sortbrune. Skud, knopper, blade og blomster vil visne og falde af. Planter beskadiget i mindre grad vil har blade, der vises brændte. Unge bougainvillea er særligt udsatte og kan dø når de udsættes for så få som fire timer i frostgrader.

Frostsikring

Vælg en lidt mere kulde-hårdfør sort, såsom bougainvillea glabra, hvis du bor i et område, der oplever hyppige vinterens frostvejr. Når frost ventes, flytte containertransport planter indendørs og dække udendørs bougainvillea med plader eller tæpper i løbet af natten. Hvis planten er for stor, eller hvis der dækker ellers ikke er muligt, overveje andre foranstaltninger såsom mounding jord eller muld over rødder, placere elektrisk lys (såsom julelys) i baldakinen eller kører sprinklere over planterne under frost advarsler. Beskære udendørs bougainvilleaer og placere dem i en indendørs beholder under årets koldeste måneder. Alternativt, nogle mennesker vælger at behandle planterne som enårige, gør det muligt at dø i vinteren.

Frost skader løsninger

Modne. veltilpassede planter typisk opretholde ikke varige skader fra frost. Med beskæring, bør mest kold-beskadiget planter rebound. Heldigvis, Bougainvillea reagerer godt på beskæring. I virkeligheden, i mangel af regelmæssig beskæring er formen plante tilbøjelige til at blive sammenfiltrede, overfyldte og skadedyr-redet. Trim off enhver frost-beskadigede dele af bougainvillea, men ikke indtil truslen om eventuelle yderligere skadelige koldt vejr har bestået. For de områder, hvor bougainvillea vokse naturligt, er marts normalt god måned. Trim kun beskadigede dele af anlægget på dette tidspunkt, at reservere mere alvorlige beskæring indtil efter den næste blomstrende periode.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com