Hvordan til at rense skimmel & meldug fra bruseren

March 23

Når du brusebad, kan du bemærke sortbrune misfarvninger i fuger mellem bruser fliser, eller endda på fliserne selv. Skimmel og meldug er svampe, der trives i fugtige forhold som badeværelse, der kan akkumuleres over tid, danner en meget genstridige pletter. Med de rette ren værktøjer, men kan hård skimmel og meldug pletter fjernes.

Instruktioner

•Rengør bruser, skrubbe alle overflader grundigt. En standard rengøring er nødvendig for at forberede yderligere behandling overfladen af bruseren flise.

•Soak papir håndklæder i hvid eddike, og holde dem til bruseren flise. Fugt af eddike vil tillade køkkenrulle til at holde let, men da de tørre ud, de vil begynde at falde. Du bør forsøge at suge bruseren i eddike for op til otte timer, så med jævne mellemrum hælde nogle eddike ned på væggen, at resoak papirhåndklæder kan holde dem fra at falde ned. At holde papirhåndklæder sådan en lang varighed vil tillade eddike til at trænge injektionsmørtel og langsomt dræbe skimmel og meldug.

•Rengør fliserne igen med en scrubber. Sørg for værelse er godt ventileret og at du er iført ofres tøj.

•Regrout og caulk fliser til at holde meldug. Gammel revnet fuger, eller steder, der tillader vand at trænge igennem fliserne er grobund for mug. Udfylde områder med nye injektionsmørtel og caulk er en god måde at forhindre flere mug og mildrew fra formning.

• Som en prikken over i'et, overveje at anvende en injektionsmørtel forsegling produkt til dit brusebad. Injektionsmørtel fugemasser enten arbejde som en aktuel belægning, der skaber en barriere mellem injektionsmørtel og vand, eller ved at udfylde injektionsmørtel, giver det bedre modstandsdygtighed over for vand absorption, hvilket gør det mere vanskeligt for mug og skimmel at komme ind i injektionsmørtel. Vent i mindst to dage før anvendelse fugemasse til nye fuger.

Tips & advarsler

  • Mug og skimmel trives i fugtige forhold. Kører en fan som du brusebad, eller at holde et vindue åbent for ventilation kan forhindre damp opbygge og stoppe skimmel og meldug fra formning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com