Trin til en orkan evakueringsplan

August 23

Trin til en orkan evakueringsplan

En orkan evakueringsplan er vigtigt for alle, der bor i et område, der kan blive ramt af en orkan. De fleste områder, der er nødvendige for at evakuere er langs kysten. Det er vigtigt at have en plan på plads, så du ikke bruger unødig tid bekymrende eller panik. En plan vil hjælpe dig med at få din familie og kæledyr til sikkerhed hurtigt og nemt.

Forberede en evakuering Kit

Forberede en evakuering eller 72-timers kit til hvert medlem af din familie. Dette sæt skal omfatte tøj og nok klar til at spise mad og vand i tre dage. Hvert kit indeholder førstehjælp forsyninger, kontaktoplysninger og ting til at holde folk underholdt. Holde sættet i en nem at nå sted og opdatere kit hver seks måneder til at sikre, at maden er frisk og ændre tøj for årstiderne.

Knytte din evakueringsveje

Kortlægge din evakuering rute. Generelt skal du gå indre. Men gaderne kan være overfyldt og trafik kan blive sikkerhedskopieret. Kortlægge en større hovedvej rute samt én eller to alternative ruter kan du bruge hvis gaderne er overbelastede. En GPS kan hjælpe med dette, men i tilfælde af strømudfald eller signal problemer, er det en god idé at have et papirkort på hånden.

Vælg et sted at bo

Vælg flere forskellige byer du kan evakuere til, under hensyntagen til antallet af venner, familie eller hoteller findes hvor du kan bo i området. Denne liste skal skrives ud, da kommunikation kan være vanskelig på grund af stormen. Denne liste kan gå i din nødsituation kit eller det kan gå i handskerummet i bilen.

Forbered dit hjem

Bestemme, hvad du har brug at forberede dit hjem fra en orkan. Hvis du er i fare for oversvømmelser, kan du vælge at flytte nogle af dine værdigenstande og elektronik til øverste etage. Hvis kraftig vind er en bekymring, kan du bord op din windows, før du forlader. Det er også vigtigt at tage sig af dine træer på en regelmæssig basis. Trimme off døde grene og skære ned usunde træer kan beskytte dit hjem fra at modtage betydelig stormskader.

Anmeld planen med familiemedlemmer

Lad din nærmeste familie, hvad vil der ske i tilfælde af en evakuering. Oprette en kontaktperson, der er uden for området familiemedlemmer at ringe, hvis de er adskilt under evakueringen. Anmeld med andre familiemedlemmer, hvor du planlægger at gå og hvordan de kan kontakte dig, når du har evakueret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com