Oplysninger om Afkalkningsanlæg

August 23

Hårdt vand - vand, der indeholder opløst calcium og magnesium--kan efterlade sæbe udskud og skalering på badeværelse og køkken inventar. Mange mennesker bruge vand blødgøring systemer til at reducere de opløste hårdt mineral ioner i deres vand.

Sådan fungerer det

Vandblødgøringsapparater består normalt af en tank, hvor vandet pumpes gennem plast Opgiv perler, der er dækket med en natrium eller kalium salt. Natrium- eller kaliumsalte på perlerne er udvekslet med calcium eller magnesium i vandet. "Blødgjort" vandet sendes derefter til inventar i hele hjemmet.

Regenerering

Over tid, blive perler i en afkalker helt dækket med calcium og magnesium, gør dem ikke længere effektiv i ionbytning. Perlerne skal lægges i blød i en saltlage, rødmen alle calcium og magnesium ned i afløbet. Perlerne er derefter regenereres med natrium eller kalium.

Opløste jern

Selvom Afkalkningsanlæg anvendes primært til calcium og magnesium, kan Afkalkningsanlæg også fjerne op til 5 mg/L af opløst jern.

Fordele

Vandblødgøringsapparater kan reducere sæbe udskud og skalering på inventar. Blødgjort vand også producerer mere sæbe suds, fører til bedre rengøring af tøj og retter.

Negativer

Blødgjort vand kan føle glatte eller slimet. Mange mennesker ikke lide fornemmelsen af blødgjort vand eller klager over, at de føler som om sæbe ikke helt vaske deres hud. Hjem med vand blødgøring system kan gå gennem flere vandvarmere over tid som salt kan være ætsende på varmekredse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com