Sådan vand din landskab med en Soaker slange

March 24

Sådan vand din landskab med en Soaker slange

Ved hjælp af en soaker slange i din landskabsarkitektoniske kan hjælpe dig med at spare både tid og penge. Soaker slange er en flad slange, der har små huller i hele længden af slangen. Du begrave det tæt på din landskabsarkitektoniske og vandet opsuger i jorden, vande dine planter fra nedenunder. Dette reducerer mængden af vand tabt på grund af fordampning og sikrer at vandet direkte når plantens rødder.

Instruktioner

•Weave soaker slange omkring din landskabspleje. Én soaker slange bør ikke være længere end 100 fødder og du bør ikke forbinde to soaker slanger. Væve slangen, derfor er der omkring 12 til 24 inches mellem rækker af slanger. Begrave slange med barkflis.

•Sæt soaker slange til vandhane. Du bør have en tilbagestrømning beskytter fastgjort direkte til vandhanen. Forbind timeren. Mens en timer ikke er nødvendigt, kan det hjælpe dig til vand din landskabsarkitektoniske det korrekte beløb hver gang. En trykregulator hjælper med at sikre, at vandtrykket ikke brast soaker slange. Endelig, forbinde soaker slange til vandhane med en almindelig haveslange.

•Indstil den tidtager hen til vand landskabspleje i 30 minutter. Når du starter første gang, vil ikke du vide præcis hvor længe du skal vand landskabspleje 30 minutter er et godt udgangspunkt.

•Tjek, fugt i jorden den næste dag. Du bør ikke have til vand din landskabsarkitektoniske med soaker slange hver dag. Hvis jorden er stadig fugtig er den næste dag, ned til 5 inches dyb, så 30 minutter den rette mængde tid til vand. Hvis ikke, bør du vand igen og indstille timeren lidt længere.

•Brug soaker slange hver par dage. I de fleste situationer, vand med soaker slange bare to gange om ugen. I tørre klimaer, kan du dog vand hver dag.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com