Hvordan til at hælde et betonfundament for en lysmast

August 24

Hvordan til at hælde et betonfundament for en lysmast

Det er vigtigt at fastsætte en passende base for udendørs elektriske apparater til at sikre, at de vil forblive oprejst og modstå barske udendørs vejrforhold. Lygtepæle er særligt følsomme over for vind og regn, så deres baser og ledninger skal være beskyttet af en i-jord, beton barriere. Når du har samlet pol og forberedt for ledningsføring, hæld en robust betonfundament at holde det på plads.

Instruktioner

Uddelingen den pol ankerboltene og ledningsføring efter fabrikantens anvisninger. Blande forskellige typer af metal kunne ætse den hældes beton, så ikke foretage nogen erstatninger, og kontroller af ankerbolte er i den rigtige rækkefølge for at undgå at vippe pole i én retning eller en anden.

•Indstil pole i sted omhyggeligt efter producentens anvisninger for nivellering og sigtning.

•Mix beton i trillebør ifølge producentens anvisninger. Det er vigtigt at bruge kun ikke-krympning og ikke udvide beton til at sikre den pol akse vil ikke vippe under hærdning processen. Støbe et fundament i bunden af hullet gravet ud for lysmast base. Bruge skovlen til at udligne foundation rundt i hele bunden, hele vejen til kanten af hullet.

•Shovel konkrete ind i tomrummet mellem lampe pol base og foundation nedenunder. Beton skal fylde mellem alle bolte og møtrikker på basen. Pack konkrete fast på plads til at fjerne eventuelle luftbobler. Fortsætter med at fylde den base hul med beton, pakke det hele vejen til toppen.

•Tillad beton tørre ifølge producentens anvisninger. Ikke flytte eller skubbe pol under hærdning processen. Dække konkrete med presenning under yderst varme, våde eller fugtige dage.

Tips & advarsler

  • Lad ikke beton røre nogen nøgne hud. Vask med varmt vand og sæbe hvis din hud kommer i kontakt med beton.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com