Hvordan man laver en Valance mønster

August 24

Hvordan man laver en Valance mønster

En valance er en kort gardin, der kommer ned vinduet omkring en tredjedel af vejen. Denne korte gardin giver mulighed for en masse af sollys til at komme ind i stuen. Denne type gardin er perfekt til et rum, hvor du ønsker at stirre på den smukke natur udendørs eller i et rum, hvor personlige oplysninger ikke er påkrævet. Du kan gøre en valance i en bred vifte af stilarter, og at gøre mønstre for disse gardiner er ganske enkel.

Instruktioner

•Brug avis til din valance mønster siden det er større end de fleste papir. Bruge dobbelt-spredning ark for bedste resultater.

•Lay avis ud på en stor, flad overflade--som dit spisebord.

•Measure ned dit vindue til den ønskede længde, holde for øje, at en tredjedel af vejen er standard. Tilføje 6 til 8 inches til din mønster til at tillade hemming og casing nemlig gardinstang.

•Decide hvordan du ønsker at afslutte i bunden af din valance mønster. Vælg mellem punkter, kammuslinger eller lige over. Skåret ud i bunden af dit mønster som ønsket. Sørg for at centrere dit mønster på ark af avisen. For at gøre et punkt, fold ark af avisen i halv på langs. Skåret fra bunden af fold udad og opad til en bemærkning til din ønskede længde. For at skære en kammusling, finde en skål eller tallerken, der er en passende størrelse for den kammusling, du ønsker. Trække omkring bunden halvdelen af den plade eller skål til at gøre en perfekt kammusling.

•Brug din valance mønster af folde dit stof. Fold din stof så mange gange som nødvendigt at passe på tværs af dit vindue. Fold din stof flere gange for at få en flosset eller spidse nederste kant. For eksempel, folde dit stof tre gange på langs hen til blive en valance med tre kammuslinger.

•PIN mønster på stoffet og skære omkring mønsteret.

Tips & advarsler

  • Se på billeder i magasiner eller gå til butikken for at se, hvad forskellige valance mønstre er tilgængelige.
  • Bruge kapper sammenholdt med andre gardiner. Kapper arbejde samt en grænse på tværs af toppen af traditionelle gardiner eller persienner. Kapper fungerer også godt med café-stil gardiner, som kun dækker den nederste halvdel af vinduet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com