Hvad er en Coping så bruges til?

August 24

Ifølge Thisoldhouse.com så klare saven tjent sit navn ved at være den eneste, som tillader dig at foretage en af de mest elegante nedskæringer i tømrerarbejde, klare. Coping saven er meget simpel, en smal klinge holdes på plads af en c-formet ramme med bare et enkelt håndtag.

Funktion

Ifølge Thisoldhouse.com, kan en coping sav køre cirkler rundt i enhver anden håndholdt sav. Det bruges til dygtige nedskæringer, og mange gange de bruges til at tilføje et element af design til projekter.

Fun Fact

Ifølge Thisoldhouse.com, kan klare så aktiverer du skære kurver i metal og flise hvis du udstyre det med de rigtige blade.

Funktioner

Ifølge Thisoldhouse.com er coping saven kun saven som du kan oprette cope skæres med. "En cope er den bedste måde at gifte sig med enderne af træ støbning på indvendige hjørner så leddene holde stramme." Dette er en yderst vanskelig cut at gøre og signalerer en sand mester af coping saven.

Historie

Ifølge Thisoldhouse.com, har coping saven eksisteret i næsten 90 år. Under disse 90 år, har coping saven været en af de få værktøjer i tømrerarbejde, der har modstået enhver forbedring eller teknologiske fremskridt.

Overvejelser

På grund af hvad thisoldhouse.com beskriver som "ingen strøm, ingen forbedringer, ingen klokker og fløjter," man skal være komfortable med deres kvalifikationsniveau før du bruger eller køber en coping sav. Ifølge thisoldhouse.com, er coping saven den ultimative test af håndværk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com