Hvad der forårsager en Toilet Tank ikke fylde?

August 24

Hvad der forårsager en Toilet Tank ikke fylde?

Der er flere interne komponenter i dit toilet, der kan mislykkes, forhindrer påfyldning. De to vigtigste komponenter på arbejde i dit toilet tank er Stopgarnet og udfylde ventil. Den standard husholdning toilet bruger en gummiprop til at styre strømmen af vand fra toilet gennem flush ventilen, mens udfylde ventil styrer strømmen af vand i tanken.

Kemiske emner

Kemisk toilet skål rengøringsmidler, der udleveres fra dit toilet tank kan beskadige de indvendige dele af dit toilet over tid. Disse rengøringsmidler kan ætse metaldele i toilet tank eller få gummidele til at deformere, forhindre dem fra at skabe en passende forsegling og lade vandet løbende løbe fra tank. I husstande med hårdt vand, kan mineraler suspenderet i vand fra hanen bygge op under stopgarn bolden, forhindrer danner en tæt forsegling. Bruge toilet rengøringsmidler kun i de anbefalede mængder, efter behov.

Stopgarn Guide

Der er flere stilarter af stopgarn, der er designet til at styre strømmen af vand fra toilet tank. Hvis stænger støtte Stopgarnet er tæret eller bøjet, vil Stopgarnet ikke danne en korrekt forsegling. I ældre model toiletter er Stopgarnet guidet på plads ved hjælp af en wire og en guide. Hvis guiden er bøjet eller tæret kan du rense eller rette det ved hjælp af stål uld til at fjerne korrosion. I nyere toiletter er Stopgarnet knyttet til et hængsel med et par arme, der guide Stopgarnet på plads. Hvis en af våbnene er brudt, vil Stopgarnet ikke danne en korrekt forsegling. Siden hængslet, arme og stopgarn er alle når stykke, erstatter Stopgarnet er den bedste måde at løse dette problem.

Flush ventil

Flush ventilen er plast sæde Stopgarnet hviler mod. Hvis den øvre overflade af flush ventilen bliver tæret eller ophobes mineralforekomster det vil lække, forhindrer fyld tanken. Hvis flush ventilen forhindrer din tank fra påfyldning, kan du glatte og rene ventilen ved hjælp af stål uld.

Float

Float eller ballcock, kontrollerer strømmen af vand ind på toilettet ved hjælp af en simpel løftestang. Når tanken fyldes med vand, stiger float, skubbe håndtaget, indtil det lukker indtag ventil. Hvis flyderen bliver fast eller undlader at stige til nogen grund, fylde tanken ikke. Hvis flyderen er revnet eller punkteret, kan det fylde med vand, forhindrer stiger korrekt. Skader på stang forbinder float og håndtaget kontrollerer udfylde ventil kan også forhindre, at toilettet fylde ordentligt. Udskiftning af disse dele er en enkel og omkostningseffektiv reparation.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com