Ideer til dekorere væggene med Apple Blossom blomst feer

March 26

Dekorere dine vægge med apple blossom blomst feer tilføjer en fantasifuld, romantiske element til rummet. På grund af deres popularitet er der et utal af færdige væg udsmykning elementer med disse magiske haven skabninger, der blev oprettet af Marianne Mary Barker i begyndelsen af 1900-tallet. Bemærk, at du ikke behøver at bruge kun pakket indretning kits til at oprette en apple blossom blomst fe tema. Prøv nogle gør det selv-projekter, der strækker udseendet og give det din individuelle stil.

Væg Decals

Apple blossom blomst feer er inkluderet i mange virksomheder klar-til-stick wall klistermærke kits. Disse Vægoverføringsbilleder er bekvemt for udsmykning fordi du kan anvende og fjerne dem hurtigt, og de virker på de fleste glatte overflader. Bestem placeringen af din overføringsbilleder ved hjælp af klæbrige prikker til at holde decals midlertidigt. Når du kan lide dit layout, du kan overholde dem til væggen, typisk ved at fugte bagsiden af decal eller ved at fjerne en beskyttende opbakning. Nogle mennesker bruger små decals langs bunden af væggen, ligesom en trim, mens andre som en stor designelement anbringes mere centralt. Du kan også overlappe decals til en mere individualiseret look.

Vægmalerier

Øge den fortryllende virkning af apple blossom blomst feer ved hjælp af et vægmaleri som en accent i et værelse. For et barns værelse, du kunne bruge to tilstødende vægge for temaet, men alle fire vægge kan overvældende. Du kan oprette din egen vægmaleri med et par enkle elementer, såsom en blå himmel og en grøn eng, eller du kan bruge en pakket vægmaleri. Du kan kombinere emballerede og hjemmelavet elementer, også ved hånd-maleri nogle interessante blomster, grene eller blade på som feer kan hvile. Prøv at bruge decoupage eller stencils til at forandre kigge.

Udvide udseendet

Apple blossom blomst feer kan mere end pryde din væg. Giv din væg mere dimension ved at oprette et stykke af vægkunst, der indeholder disse tegn. Du kan bruge et galleri wrap primet lærred som din base. Male eller collage en fantasifuld baggrunden og derefter anvende blomst fe decals på lærredet. Brug en god håndværker-kvalitet medium for vedhængende og efterbehandling din brik som et mat eller glans gel. En anden sjov projekt er at dække et galleri wrap lærred med stof udskrives med apple blossom blomst feer eller andre feer. Oprette flere dimension ved at tilføje broderi eller beading før indpakningen stykke rundt om lærredet. Bruge mindre skala decals til at dekorere vinduesrammer, dørkarme, fodpaneler, wainscoting eller andre arkitektoniske elementer i rummet. Prøv at hænge en svævende hylde decoupaged med apple blossom blomst fe designs og bruge hylden til at vise samleobjekter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com