Hvad sker der, når termoelement går dårligt på en Gasovn?

August 24

Termoelement på en Gasovn der bruges til at føle temperaturændringer. Det fungerer som en sikkerhedsanordning, når du forsøger at bruge din gas, forhindre din ovn fra oversvømmelser brændere med for meget gas og skabe potentielle forbrænding problemer. Termoelementer er dele af tændingssystemer og pilot lys. Når de er defekt eller brænde ud, vil du have problemer belysning din brændere.

Pilot lys problemer

Pilot lys producerer små flammer, der igen bruges til lys din brændere primære flammer. Hvis termoelement funktionsfejl, men vil det ikke kunne forstand, at piloten lys er i orden. Det betyder, at piloten lys kan arbejde, men de primære brændere vil ikke fungere. Det kan også betyde, at piloten ikke kan fungere selv, da termoelement slukker det automatisk uden at kunne opdage nogen varme.

Gasflow

Gasflow refererer til naturgas flyder fra hovedlinjen til ovnen. Når termoelement videodekoderen, vil det lukke denne gasflow. Dette er hvad beskytter de vigtigste brænder, når termoelement fungerer korrekt, men det er også hvad forhindrer enten pilot lys eller vigtigste brænderen fungere når komponenten mislykkes.

Testsystemer

Hvis du kan manuelt slå gas pilot lys på din ovn, kan du prøve at tænde den selv: Hvis du kan lys pilot lys manuelt selv når det lukker ned uden at manuel udløsning, du sandsynligvis have et termoelement problem. Ellers, du muligvis til at ringe i en professionel til at teste systemet, indsnævring problem ned til en bestemt del af ovnen.

Tændsats holder gnister

Hvis du har en elektrisk tænding til din Gasovn, termoelement er en del af denne Tændingssystem og sender signaler til modul hen til nedlægge tændingssystemet, når gassen er tændt. Hvis du har gas der har tændt men en tændsats, der holder gnister alligevel, er det et tegn på, at termoelement skal udskiftes for at brænder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com