Hvide mexicansk blomster

August 25

Mexico har en meget varmt klima og en overflod af native flora. Meget af Mexicos oprindelige flora har blevet naturaliseret i hele verden. Ligesom mange hvide blomster, indfødt til Mexico bruges ofte til at give en neutral farve i haven.

Hvid Laelia

Den hvide laelia (Laelia albida) er en lille arter af Gøgeurt-familien, der er hjemmehørende i Mexico. Blomsten blomstrer i efteråret og har mellem fem og 15 hvide blomster på hver plante. Hver blomst måler op til 5 tommer og har en gul linje på underlæben.

Mexicanske Petunia

Mexicanske petunia (Ruellia brittoniana) er en plante, der måler 3 fod i højden og har mørke blade med blomster måling 2 inches i diameter. Planten blomster i de varmeste måneder af året og kan lide jord, der er fugtig og frugtbar. Ifølge Florida eksotiske plante Rådet planten er også en kategori jeg invasive arter.

Dahlia

Dahlia (Dahlia pinnata) er hjemmehørende i centrale Mexico og er også nationalblomst i Mexico. Dahlia spænder i størrelse fra en halv tomme til 12 inches i højden. Denne blomst kan lide veldrænet jord og skal plantes et solrigt sted. Blomsterne blomstrer i juli.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com