Teen soveværelse opbevaring ideer

August 25

Teen soveværelse opbevaring ideer

Teenagere har nogle af de messiest soveværelser rundt. Mellem forskellige sports, betragtning, hjemmearbejde og musik samlinger, kan af hensyn til teenagere synes at overflow i alle retninger. Vælg omkostningsbesparende og pladsbesparende ideer til at organisere en teenagers værelse. Ikke blot vil din teen få større nydelse ud af rummet, bliver det mere funktionelle.

Bed Risers

Bed stødtrin er plast eller metal kegle-formede ben placeret under en seng at hæve det flere inches til mere lagerplads. Fås i forskellige størrelser, nogle risers kan justeres til at give maksimal plads. Kombinere risers med plast lagerbeholdere på hjul at gøre mest muligt ud af den ny lagerplads og holde værelser fri for rod.

Justerbare reoler

Tilføje justerbare reoler til en teenager plads til ultimative inden for fleksibel lagerplads. Tilgængelig på de fleste hjem forbedring centre, justerbare reoler spænder fra simple træhylder fastgjort til metal vægbeslag til klar-til-samle reoler. Sikker reoler til væggen for at forhindre deponering.

Kurve og placeringer

Bruge vidjer, rattan eller plast kurve til opbevaring. Placer små kurve på hylderne og bruge større kurve på gulvet til at holde sportsudstyr, sko eller bøger. Sætte små, firkantede kurve på et skrivebord til at holde skoleartikler. Stable metal eller plast placeringer ved siden af sengen for at oprette en natbord. Lille placeringer kan holde overskydende tøj i et skab.

Kroge og Shoebags

Brug wall kroge til at hænge jakker og overtøj. Kroge også gøre handy hvilende steder for bog tasker, rygsække og punge. Hænge sko fra kroge til fri gulvplads.

Hænge op en sko organizer på bagsiden af døren eller på væggen for at imødekomme ikke blot sko men cd'er, papirer, små bøger kosmetik og badekar forsyninger.

Pind bestyrelser eller kork bestyrelser

Tilføje en pind board eller kork bord til væggen tack op små glider af papir og holde styr på aftaler eller frister. Frame bord med sort eller hvid billede støbning til at matche indretningen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com