De bedste strøer for en udendørs dæk

August 25

De bedste strøer for en udendørs dæk

De strøer, der er bedst for dine dæk, afhænger af dine prioriteter. Hver enkelt materiale har sine egne styrker og svagheder med hensyn til bæredygtighed, holdbarhed, pris og udseende. Størrelsen af strøer kan reduceres, hvis det ønskes, ved at placere de stillinger, der støtter dem tættere sammen. Omvendt kan du opbygge et dæk med færre stillinger ved hjælp af større og stærkere strøer.

Cedar

Cedar er et smukt træ, der er mere resistente til at rådne end de fleste træ. Da strøer af et dæk virkelig ikke er synlig, er cedar's modstand mod rot mere af en faktor end dens udseende. Cedar er væsentligt dyrere end andre træ; Det er virkelig kun at foretrække for en person på udkig efter en top kvalitet dæk og har masser af penge at bruge på det. Cedar er mere fornuftigt i områder, hvor det er yderst anvendelig, såsom vestkysten af Canada, Washington og Oregon.

Trykimprægneret tømmer

Pres behandlede tømmer er træ, der er blevet imprægneret med kemikalier for at gøre det rådne resistente. Nogle mennesker mener, at kemikalier i denne tømmer er usundt, og undgå den. Behandlingen giver træet en smule grønligt skær, som nogle mennesker finder uinteressant. For meget våde miljøer, pres behandlede tømmer foretrækkes af mange mennesker, fordi mange andre typer af træ har tendens til at rådne ganske hurtigt. Nogle dæk er lavet ved hjælp af pres behandlet tømmer til stillinger og strøer, og cedertræ eller andre mere attraktive træ til de pyntede og synlige dele.

Logs

Hvis du er interesseret i at minimere dine omkostninger, og du har adgang til en træstammer, kan rå logfiler lige fra skoven bruges til strøer. Det tager en vis dygtighed at gøre dem selv nok, at du har en funktionel dæk, men besparelserne er væsentlig. Logs skal skæres i sommeren når sap kører, da Barken er langt nemmere at fratage off end hvis de er skåret i vinter. At fjerne barken nedsætter hastigheden af rot og fratager træ kedeligt insekter af levesteder. Logfiler, der er lige nok til at blive brugt som strøer er mest almindeligt forekommende i unge, overfyldt, selv-årige bevoksninger af nåletræ. Når træerne er overfyldt tæt sammen, de alle rækkevidde for lys over og dermed tendens til at vokse lige og høje.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com