Hvordan at adskille tørre knopper fra en lavendel anlægget

August 26

Lavendel er en kort flerårig busk, der dyrkes for sine blomster og deres berusende duft, bruges i parfumer, sæber og badeolier, blandt andre produkter skønhed. Hårdføre lavendel overlever i US Department of Agriculture zoner 5-7. Når lavendel blomster, det kan høstes. Hvis du venter for blomster til tørre på planten vil de gå til frø. Indsamle de tørre knopper fra anlægget giver dig en overflod af lavendel frø du kan bruge til at vokse mere lavendel. Du kan også bruge tørre lavendel knopper i tørrede blomster arrangementer.

Instruktioner

•Locate tørt knopper på lavendel anlægget. Knopper bliver grålig lilla og skørt at røre. Knopper vil være visne blomster med lavendel frø inden i dem. Blade på planten bør stadig grønne og smidig, så den kun tørre del bliver de tør blomsterknopper.

•Hold base af tørre bud med én hånd og saks i anden hånden. Skære det tørre bud fra lavendel anlægget 4 til 6 inches fra toppen af opløbet.

•Sæt den tørre bud i kurven, hvis du ønsker at holde det. Hvis ikke, kassere den. Kigge efter knopper der har alle de visne blomster på dem intakte og der er i fuld størrelse og ikke brudt. Knopper med en overflod af frø er også nyttige, hvis du ønsker at vokse lavender fra frø. Nogen tørre knopper, der er brudt eller har ingen visne blomster eller frø kan kasseres.

•Opbevar tør lavendel knopper i et cool tørt sted som en garage, indtil du er klar til at bruge dem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com