Tynd sæt mørtel anvendelser

August 26

Tynd sæt mørtel anvendelser

Tynd sæt er et klæbemiddel, der bruges til at indstille fliser i et tyndt lag af mørtel. Producenter typisk sælger det i tør form. At bruge tynde sæt, tilsæt vand ifølge producentens specifikationer og sprede det med en murske.

Funktion

Tynd sæt mørtel er en blanding af cement, samlede og særlige tilsætningsstoffer. Denne type af cement er udviklet til at overholde godt i tynde lag, der er normalt ikke mere end 3/16 af en tomme tyk. Det er et klæbemiddel, der bruges til at indstille indvendige og udvendige fliser.

Fordele

Tynd sæt tendens til at være mindre dyrt og hurtigere at anvende end andre metoder til flise overflader.

Forberedelse

Ren alle overflader grundigt, før du anvender tynd sæt. Fjerne alle fedt, snavs, maling, meldug, olie og andre udenlandske kontaminanter.

Overvejelser

Tynd sæt vil ikke niveau overflader. Tynd sæt følger konturerne af overfladen. Tynd sæt vil ikke kunne kompensere for høj og lav pletter på overfladen, som kan føre til ujævn Tryk på overfladen og i sidste ende knækkede fliser.

Typer

Tynd sæt er tilgængelig i en bred vifte af styrker efter underlaget hvor du vil bruge den tynd sæt. Forskellige selskaber fremstiller flere forskellige typer af tynde sæt, der varierer i retning af tørring gange, limning egenskaber, vand modstand og svind faktorer, når du anvender den tynde sæt i en tykkere ansøgning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com