At fjerne en Kohler Spline Adapter

March 30

Nogle Kohler vandhaner har en spline adapter i dem, så vandhanen for at have en dekorativ nederdel over ende af ventilen stamceller. I de fleste vandhaner passer ventil stænglen i vand justeringshåndtag. Både i slutningen af ventilen stamceller og indersiden af håndtaget har splines, eller små redskaber eller tænder, der passer sammen. Når du tænder i håndtaget, de ventil stilk sving samt, ændre strømmen af vand gennem vandhanen. Spline adapteren sidder mellem håndtaget og ventilen stamceller, brobygning gennem nederdelen.

Instruktioner

•Drej for vandet til vandhanen. Hvis du har adgang til ventiler i væggen, slå begge afspærring ventil håndtag med uret, indtil de er stramme. Hvis du ikke gør det, skal du lukke husets primære vandventil. Tænd for vandhanen for fuld udblæsning til enhver sidesten vand trykket.

•Løsn skruen, der holder håndtaget til vandhanen, der kan være placeret på siden af håndtaget eller i midten, ved hjælp af en unbrakonøgle eller stjerneskruetrækker. Træk i håndtaget mod dig til at fjerne det fra hanen.

•Træk på vandhanen er nederdel eller i ærmet, der passer over ventilen stamceller og rører afdækningen. Som du trækker nederdel fra vandhanen, fange den spline adapter, der sidder på fronten af nederdelen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com