Hvordan man beregner kostprisen udskiftning af tagdækning

August 26

Hvordan man beregner kostprisen udskiftning af tagdækning

Tag reparation og udskiftning kan være et dyrt forbedring, men i mange tilfælde er nødvendigt at opretholde den strukturelle integritet af et hjem. Når dit tag er utæt, kan det ødelægge de indvendige aspekter af dit hjem, fra drywall til personlige ejendele. For at beregne salgsprisen for et nyt tag, tage højde andre komponenter af taget ud over det nye tag, selv. Et tag hældning, antallet af skorstene, vent rør, loftsrum breathers og antallet af ovenlys alle påvirke omkostningerne ved installation af et nyt tag.

Instruktioner

Beregne Tag-området

•Calculate jorden areal af taget. Multiplicere længden af bredden af Parlamentet til at fastslå brutto areal af taget.

•Convert brutto areal til tagdækning firkanter, den standard enhed bruges til at bestemme tagsten materielle krav. Gøre dette ved at dividere de firkantede optagelser af 100. F.eks. Hvis det areal af taget er 1.600 kvadratfod, 1.600 divideret med 100 er 160; brutto estimatet af tag pladser behov er 160 tag firkanter.

•Factor i hældningen på dit tag ved at multiplicere felterne tag med pitch multiplikator. Finde ud af om hældningen på dit tag er lav, medium eller høj; en lav-skrånende tag stiger op til fem fødder hver 12 vandrette fødder (en fem fod stigning pr. 12-fods run), en medium-skrånende tag stiger fra seks til ni fødder for hver 12 vandrette fod og en høj-skrånende tag stiger 10 fødder for hver 12 vandrette fødder.

•Multiply taget firkanter af pitch multiplikator. For eksempel, multiplicere 160 tag firkanter med 1.15 til et lavt skrånende tag, at opnå en tag størrelse på 184 tag firkanter. Den gennemsnitlige pitch multiplikator til en lav-skrånende tag er 1,15 til 1,25; til et medium-skrånende tag er gennemsnitlige pitch multiplikator mellem 1,25 og 1,4; og den gennemsnitlige pitch multiplikator til et high-skrånende tag er 1,5 eller højere, afhængig af stejlhed af tag hældning.

For at beregne brutto areal under hensyntagen banen, multipliceres samlede tagdækning firkanter antallet af 100 (efter tilføjer pitch beregning). Dette vil give dig brutto areal bud på dit tag, som omfatter de ekstra optagelser til banen.

Beregning af omkostningerne pr. tagdækning Square

•Indstil den bedste tagmaterialer, der passer til miljøet og tåler vejr tilbøjelige til at teste integriteten af dit tag. Helvedesild med 30 til 50 år garanti, stål helvedesild og gummi tag som termoplastisk Olefin eller Polyolefin (TPO) eller ethylen propylen Dien terpolymer (EDPM) gummi tagdækning er alle muligheder for at tage hensyn til ved fastsættelsen af de bedste tag for husets design og miljø.

•Opkald lokale tagdækkere i dit område eller besøg lokale hjem forbedring forretninger til at beregne prisen for materialet valgt (og at kontrollere, at du har gjort det rigtige valg af materiale til dit miljø) og kontrollere, hvor mange tag firkanter (Tag enheder) vil det tage for at dække dit tag, baseret på valg af materiale og tag målinger.

•Tilføj tagmaterialer valgt at labor omkostninger ved at erstatte taget samlede pris. Divider denne samlede pris med antallet af tag firkanter det vil tage for at dække det nye tag for at bestemme omkostningen for den nye roof pr. tagdækning square.

Tips & advarsler

  • Spare tid ved at anmode om den lokale tag entreprenør til at estimere antallet af tag kvadrater af dit tag, skal du bruge dette nummer til at få andre bud. Brug en tag skøn regnemaskine til at beregne omkostningerne ved tag udskiftning at få en anden skøn (Se ressourcer).

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com