Min Dobbelt Knock Out roser har biller

August 26

Knock Out roser er avlet til at være sygdom og skadedyr resistente. Alle roser, dog er modtagelige for nogle insektangreb. Biller er en af de største trusler mod endda dobbelt Knock Out roser.

Typer

Japanske biller er langt den mest almindelige beetle fundet på dobbelt Knock Out roser, men rose oversideslidgarn biller, fyldigere rose biller, kinesisk rose biller, og hoplia biller kan også blive tiltrukket af disse buske.

Løsning

Den bedste måde at fjerne biller er at plukke dem i hånden og drukne dem i en spand med sæbevand. Du kan også sprøjte biller med insektdræbende sæber. Ifølge Purdue Universitet udvidelse er Bille fælder, mens udråbt som økologisk-venlige af deres producenter, stort set ineffektive mod at kontrollere store Bille populationer.

Forebyggelse

Biller er primært tiltrukket rose's uåbnede knopper men kan fest på åben blomstrer og blade samt. Spray roser med jævne mellemrum med insekticid sæbe til at afskrække skadedyrsangreb og behandle jorden omkring roser med insektdræbende støv for at dræbe Bille larver. Du kan også dække steg buske med ostelærred eller et fint netting under beetle skadedyrsangreb.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com