Stilarter af udenfor vinduet trimning

April 1

Stilarter af udenfor vinduet trimning

En ideel vindue lader i nok lys, præsenterer en behagelig udsigt, bevarer nok privatlivets fred og lader i enten varme eller ventilation til at opretholde en behagelig indendørs temperatur. Ved at vælge de rigtige afpuds, kan både indendørs og ude, du skræddersy dine vinduer for at opfylde alle disse funktioner samtidig opnå en dekorativ effekt til din smag. Udvendige afpuds kan omfatte skodder, nuancer, baldakiner eller enkle trim Gulvlister.

Skodder

Udvendige skodder er undertiden dekorative og fast til husets ydervægge eller funktionelle, svinge lukket for at dække vinduet. Skodderne er lavet af en lang række materialer, herunder træ, glasfiber, PVC kompositter og vinyl. Lukkeren stilarter omfatter Bermuda eller Bahama skodder, som anbringer til toppen af vinduet og hænge i en ydre vinkel, i vid udstrækning blokerer sollyset; bestyrelsen og batten skodder, der består af rustik lodrette brædder fast sammen med vandret Kors-stykker; og louvered skodder, som byder på en række af små lameller. Andre lukkeren stilarter omfatter café-stil skodder, som kun dækker nederst halvdel af vinduet, og shaker skodder, en variation af luftspjæld skodder, hvor de enkelte lameller er helt lodret.

Nuancer, baldakiner og markiser

Baldakiner og nuancer tilbyder blødere former for vinduet afpuds. Et relativt nyt begreb, udvendige vindue nuancer er typisk bruges til at reducere solvarme gevinster i varme klimaer. Nuancer kan afspejle op til 95 procent af solens varme og lys stråler. Typisk kan du betjene disse nuancer fra indendørs enten manuelt eller automatisk. Udhæng og baldakiner er mere traditionelle vindue afpuds, der normalt montere lige over et vindue, strækker sig ud og nedad på et lavt hældning. Markiser kan skære ned på den direkte sollys slående vinduet uden at ofre din visning på ydersiden. Solsejl er typisk lavet af holdbart, behandlede stoffer, der kan udholde udendørs forhold eller fra aluminium eller andre metaller.

TRIM støbning og karme

Som på indre, har ydre af et vindue typisk nogle slags rammekonstruktion at give det en færdig ser. Hvis du foretrækker at maksimere lys og gennemsigtighed, vælge trim molding, eller intet mere end en simpel udvendige vindueskarm i stedet for skodder eller markiser. Vindue trim kommer i træ og plast, herunder polyurethan og PVC. Traditionelle trim er ofte lavet af sten eller mursten. Nogle moderne trim er sammensat af kompositter af materialer, herunder skum, glasfiber og endda cement. Form af vindue trim varierer meget, med forskelle primært en æstetisk beslutning; din facade måske fungerer bedst med en riflet, skrå eller enkel kant.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com