Hvordan rengør jeg mit keramisk glas, Cooking System?

August 28

En keramisk glas-top komfur eller madlavning apparatet er en moderne og attraktiv ud til dagens køkken. At holde det rene ikke er svært, men kræver værktøjer og produkter, der kan afvige fra rengøring en traditionel, coil-type brændeovn top. Når du har de rigtige værktøjer, vil regelmæssig rengøring holde din keramisk glas-top brændeovn ser så god som ny.

Værktøjer og produkter

Du skal muligvis prøve forskellige værktøjer og produkter for at se hvilke du foretrækker at bruge, når rengøring din madlavning system. Nogle værktøjer fungerer bedre for gamle, kage på fødevarer; daglig rengøring forhindrer oprustning og skulle bruge skrappe rengøringsmidler.

Til regelmæssig rengøring, bruge bløde, ikke-slibende svampe, papirhåndklæder og rengøringsmidler lavet specielt til keramisk glas toppe. Nogle producenter vil anbefale rengøringsmidler eller give instruktioner om, hvordan at holde madlavning overfladen ren.

Rengøring

Det er bedst at tørre op spildte væsker straks før de tørre. Dog kan til tider at du ikke kan rense noget rod lige væk eller ugentlig rengøring for at holde din komfur skinnende, du stadig holde det rene ved hjælp af nogle knofedt.

Når komfur er cool, fjerne kage på fødevarer med en flad skraber klinge, som kan findes i hjem forbedring butikker. Sted renere på ethvert spild eller over hele overfladen. Gnid med en fugtig svamp, at koncentrere sig om områder, der har mad eller oprustning. Du skal muligvis gnide kraftigt hvor mad har sat.

Du kan også bruge almindeligt bagepulver i stedet for dyrere rensemidler. Drys bagepulver ovenpå brændeovnen og gnid den med en fugtig svamp. Til messer, der ikke kommer med det samme, lad bagepulver eller andre sæbe sidde i flere minutter, inden du begynder at gnide med på svamp.

Følge op ved at gnide med tørt papirhåndklæder i en cirkulær bevægelse. Dette vil give dit komfur en skinnende polsk.

Undgå

Sørg for at du kun bruger den anbefalede gryder og pander på en keramisk glas-top komfur. Undlad at bruge kobber gryder og pander; stick med fladbundede pander hvis hele bunden overfladen kommer i kontakt med brændere.

Anvend ikke rengøringsmidler med slibende egenskaber eller svampe, der har slibende sider. Disse kan efterlade ridser i det keramiske glas.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com