Hvordan man laver træ og laminat gulve glans uden voks

April 2

Hvordan man laver træ og laminat gulve glans uden voks

Uanset om de er lavet af hårdttræ eller laminat, begynder træ gulve til sidst at miste deres glans på grund af konstante brug, møbler, og snavs og snavs på overfladen af gulvet. Mens voksbehandling gulvet er en mulighed for at genoprette glans på gulvet, kan mange brugernes ikke lide voksagtig føler eller oprustning, der måtte opstå. Rengøring og genoprette glans til træ og laminat gulve er muligt med nogle grundlæggende husholdningsprodukter, der ikke involverer voks.

Instruktioner

•Sweep gulvet omhyggeligt at fjerne så meget snavs og snavs som muligt. Husk at få i hjørnerne og feje to gange hvis det er nødvendigt at fjerne snavs. Vacuum gulve med en støvsuger, der renser hårde gulve, hvis det ønskes.

•Spray destilleret hvid eddike blandet med vand på gulvet og brug en moppe med en blød svamp eller klud hoved arbejde eddike blanding i gulvet for at fjerne opbygget rester.

•Anvend en ren mop hoved eller klud moppe og varmt vand til at skylle eddike fra gulvet. Ikke mætte gulvet med vand; en fugtig skyl er alt, hvad der er nødvendigt. Tørre gulve med et blødt håndklæde at forhindre vand pletter fra udviklingslande.

•Applicer et tyndt lag af ikke-voks gulv glans hvis det ønskes at gulvet og arbejde i en ren, tør moppe eller klud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com