Fødevarer til en Deer Feeder

April 3

Fødevarer til en Deer Feeder

Jægere og dyreliv entusiaster bruge hjorte foderautomater til at tiltrække rådyr til specifikke områder. Uanset om du er skydning for kød eller skyde billeder, giver de rette former for mad kan holde rådyr komme tilbage sæson efter sæson for tiltrængt næring, især om vinteren.

Majs

Majs er det mest populære valg for strømpe hjorte foderautomater, fordi hjorte er naturligt tiltrukket af det. Gruppen Arkansas Duck jæger tyder på, at dem, der ønsker for at tiltrække rådyr aarsagen holde foderautomater fuld af majs året rundt, så rådyr, hvor at finde den.

Grøntsager såsom majs giver vigtige vitaminer, mineraler og proteiner for hjorte, som de gør for mennesker. Majs indeholder mineraler som calcium og fosfor, såvel som væsentlige vitaminer. Det bidrager til hjorte knogle og hjortetak vækst og styrke, mælkeproduktion, muskelstyrke og blodet til at størkne i tilfælde af skade. Hjorte også synes at lide smagen af majs, og holde komme tilbage efter mere.

Kosttilskud

Rådyr med fordel supplerende korn blandet med deres mad. Harold Knight, medstifter af ridder og Hale spil opkald og Commonwealth produktioner i Kentucky, siger han bruger det meste majs i sin feeder men tilføjer sojabønner og hvede. Disse supplerende korn giver nogle vitaminer og en fiberrig kost for rådyr.

Ifølge jagt PA Sportsmans samfund hjælpe fibre for at holde rådyr Energitilfoerslen og deres stofskifte og fordøjelsen systemer kørende.

Hjorte Pellets

Mange detailhandlere for jægere og outdoorsmen sælge specialdesignet hjorte pellets, lavet for at give hjorte meget nødvendige vitaminer og mineraler og protein, de kræver i deres kost.

Ifølge jagt PA udgør protein byggestenene i væv i hjorte, som har brug for det til vækst, reproduktion og amning. Gør uden ordentlig protein vil kunne levere nok mælk til deres unger, og buck's gevirer er lavet af 45 procent protein. Hjorte withour nok protein lider vækst problemer.

Blande disse hjorte pellets med majs og andre grøntsager vil tiltrække rådyr og give dem med sunde fødevarer, de behøver for at overleve.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com