Inspektioner for giftige sort mug

August 28

Giftige sort mug er en type af giftige svamp, der forekommer almindeligt i naturen. Giftige sort mug kan vokse inde i dit hjem og kan forårsage flere problemer. Skimmelsvampe kan forårsage sundhedsmæssige problemer som astma eller en allergisk reaktion, og det kan føre til langvarige infektioner. Giftige sort mug er også æstetisk utiltalende og kan sænke værdien af dit hjem. Synlig skimmelvækst består af svampesporer, som individuelt er mikroskopiske. Således, du ikke kan se giftige sort Mugsporer i luften i dit hjem. Inspicere hjem for både synlige og usynlige skimmelvækst.

Giftige sort mug

Giftige sort mug, Stachybotrys chartarum eller Stachybotrys atra, er en grønlig-sort type skimmelsvamp, der kan vises slimet eller pulverformige. Det er ofte benævnt giftige sort mug fordi det frigiver toksiner i luften når det metabolizes. Disse giftstoffer, men er ikke giftigt for alle. De fleste mennesker vil ikke have nogen reaktion på giftstoffer. Nogle vil have en allergisk reaktion, der vil gøre deres øjne, våde og kløende, og de måtte hoste og NYSE så godt. En meget lille sæt af mennesker får astmaanfald og kan udvikle en lunge-infektion, hvis de bor i den sort mug i lang tid.

Inspektion for sort mug

Før du sælge en bolig, købe en bolig eller endda leje en bolig i lang tid, kan du inspicere det eller har en professionel inspicere det for sort mug. Vel vidende, at sort mug findes er vigtigt, fordi det kan påvirke dit helbred og sort mug kan i sidste ende forfald et hjem. Overdreven sort mug vækst kan også være svært at fjerne permanent, og at vide, hvis det er der kan forhindre dig i at købe eller leje en bolig. Udføre inspektionen dig selv for at spare penge, eller hyre en professionel for fred i sindet.

Hvor det vokser

Kontrollere områder i hjemmet, der er mest modtagelige for skimmelvækst. Sort skimmel tendens til at vokse på elementer med højt cellulose indhold, som omfatter papir, tæpper, Fiberplade og endda støv. Fordi det kan vokse på støv, det kan vokse i næsten ethvert område af dit hjem, men det vil være tilbøjelige til at vokse i områder, der er vanskelige at rengøre eller støv såsom closets, kældre og sprækker. Sort mug er fælles i kældre, fordi kældre er ofte fugtig, og skimmelsvamp vil vokse overalt hvor der er overskydende fugt, hvilket også gør badeværelser og vaskerum prime mål for skimmel.

Skimmel testkit

Skimmel testkit er professionel kits, der vil prøve luften i dit hjem for sort mug. Svampesporer konstant flyder gennem luften. En vis mængde af skimmelsporer er normalt og ikke skadeligt, men en høj koncentration af skimmelsporer er et problem. Bruge en mold testkit ved fastsættelse af en petriskål med en prøveudtagning medium i det. Lad det sidde i flere timer før det sendes tilbage til laboratoriet for forarbejdning. Laboratoriet sender tilbage resultater til at afgøre, om du har høje niveauer af sort Mugsporer i dit hjem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com