Ideer til frisk mynte

August 29

Mynte, ellers kendt som menta piperita er nærende, har en behagelig aroma og er nem at dyrke. Du kan dyrke mynte indendørs nær et vindue eller udendørs i din have. Denne plante kan bruges i din madlavning eller som en dekoration.

Luftfriskere

Du kan dyrke mynte langs fortove, verandaer eller tøj linjer til at tilføje en frisk duft. Også, kan du tillade mynte til overhæng områder at du gå eller hænge en kvist mynte i din bil, hus eller arbejdsområde. Hvis duften begynder at falme, knuse bladene lidt. Erstatte kvist mynte, når det tørrer.

Skadedyr frastødende

Plante mynte i nærheden af vinduer, døre eller haven for at afskrække møl, myrer, bladlus og loppe biller. Mynte vokser godt sammen med de fleste planter. Mynte kan dyrkes i haver, altankasser eller Potter. Holde øje med væksten af mynte, som vokser ret hurtigt. Trimme tilbage når det er nødvendigt.

Badeværelse frynsegoder

Tilføje friske mynteblade til dit bad, i stedet for badesalt eller skumbad løsninger, til en behagelig, afslappende aroma. Sættetid knust mynteblade i varmt vand i cirka en time, stamme og derefter bruge væsken som et ansigt vask. Mynte hjælper med at rense huden og puste nyt liv i porerne.

Isterninger og drikkevarer

Du kan placere en frisk mynte orlov i hvert rum i en is-terning bakke. Da isterning smelter i en drink, vil blive frigivet den forfriskende minty smag. Du kan også knuse en frisk mynte blade lidt og føje det direkte til en drink. Hvis du vil tilføje mynteblade til mad eller drikkevarer, vaske blade grundigt med rent vand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com