Hvordan du reparerer et Toilet med et andet Flush

August 29

Hvordan du reparerer et Toilet med et andet Flush

De fleste toilet problemer er ikke svært at lave, og dobbelt-rødmen er lettere end de fleste. Problemer som delvis rødmen og dårlig dræning kan ofte spores tilbage til for lidt vand i tanken, en toilet dobbelt-flushes når der er for meget. Når du skylle toilettet og nok vand ind i skålen fra tank, tømmer suge i rørene skålen. Hvis vand holder kommer i skålen, det fylder igen og suge igen tømmer det. For at forhindre dette, har afspærringsventil i tanken at lukke hurtigere så er der mindre vand i tanken.

Instruktioner

•Åbn tanken og inspicere vandstanden. For at undgå dobbelt-rødmen, skal du reducere dette niveau af en tomme eller flere.

•Løsn bolden på enden af float arm at gøre arm længere, hvis du har en ventil med en bold-float. Dette vil lægge mere pres på vand ventilen og få det til at lukke hurtigere.

•Lift stopgarn et øjeblik ved at trække kæden, således at tanken delvis afløb. Tillad tanken at genopfylde. Skru bolden mere, hvis niveauet ikke faldet af en tomme, når ventilen lukker.

•Flush på toilettet når du har formået at reducere vandstanden til en tomme under dens tidligere højde. Hvis toilettet fortsat dobbelt-flush, forlænge float arm endnu mere ved at skrue bolden.

•Juster float kontrol på den lodrette stang, der strækker sig gennem float, hvis din ventil ikke har en float arm. På mange ventiler, float passer omkring ventil rør, og det slukker ventilen ved at skubbe på en lodret stang, der til gengæld lægger pres på en løftestang til at slukke for vandet. Trække den kontrol, som er en plastik stop på den lodrette stang, nedad.

Tips & advarsler

  • Lav-forbrug toiletter indført lige efter 1992-loven, der mandat deres anvendelse har haft hyppige problemer med at overfylde og dobbelt-skylning som de bliver ældre. Hvis du har en af disse, kan det være tid til at udskifte den.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com