Den bedste måde at rengøre & polske spejle

August 29

Rengøringsmidler kan være barske på miljøet, fordi de er lavet med kemikalier, der skal holdes væk fra børn og dyr. Prøv at lave din egen spejl rengøringsmidler og polermidler fra fælles husstand forsyninger og produkter findes i dit køkken frysere. Disse rengøringsmidler ikke kun gør et godt stykke arbejde af polering og rengøring din spejle, men er blidere på din tegnebog, sikrere for din familie og lægge ikke pres på miljøet.

Spejl rengøring løsning

Gøre en simpel men effektiv spejl rengøring løsning fra eddike og vand. Hvid eller æble cider eddike fungerer bedst. Brug 1/2 kop eddike til en gallon vand, blandes og sat i en sprayflaske. Dette vil være din grundlæggende spejl rengøring løsning. Brug det til at rense din spejle på ugebasis.

Spejl polering pasta

Når dit filspejl har brug for noget mere end en regelmæssig rengøring, prøve dette hjemmelavet polsk. Bland en pasta af majsstivelse og vand. Sætte et par tbsps. majsstivelse i en skål, og tilsæt vand, indtil det har en tyk konsistens. Gælde det for spejl med en blød klud. Ved hjælp af blide cirkulære bevægelser, buff med polering pastaen, og fjern med en ren klud.

Rengøring Tips

Vælg rengøringsklude omhyggeligt. Blødt, rene klude er bedst for spejle. Ru stof eller snavsede klude kan ridse overfladen af dit spejl. Brug krøllede aviser til tørring spejle samt. Spray renere på rag frem for spejlet at forhindre drypper fra siver ind i spejl ramme. Hold dit spejl ramme tør på alle tidspunkter som vand eller rengøringsmidler kan forårsage vridning og skader spejlet eller rammen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com