Kunstvanding for en blomsterkrukke

August 29

Vokse en plante i en container betyder, at du dyrker at plante i en bestemt type vokser medium snarere end jord udendørs, et glimrende valg, hvis din udenfor jorden ikke ville understøtter voksende type af planter du ønsker at vokse. Blomsterne er almindeligvis dyrkes i beholdere, men for din blomster at vokse til fuld modenhed kræver, at du overholder alle de samme kulturelle ledelsespraksis, som du ønsker, når de vokser blomster udenfor. Kunstvanding er blandt de vigtigste af disse praksis.

Voksende blomster i containere

Kulturelle praksisser og vanding behov er forskellige for indendørs container blomster og de dyrkede udenfor. Vigtigst, er planter i containere typisk dyrket i vækst medier snarere end udenfor jorden. Containere er også porøse af design, så vand anvendes til planter kan løbe ud af beholderen. Begge disse faktorer påvirker den måde, at container-dyrkede planter absorberer fugt og dermed påvirke den måde, at de skal vandes.

Vanding og Container blomster

I betragtning af de ovennævnte faktorer, den nøjagtige vanding tidsplan bruges til blomster dyrkes i Potter afhænger af faktorer som størrelse og art af planten din er voksende, størrelsen af containeren, materialet som beholderen er konstrueret og typen af vækstmedium du brugte til at dyrke dine blomster. I almindelighed, men skal planter vandes når dyrkningsmediet føles tørre at røre ved, som ofte som en gang om dagen eller mere for nogle planter.

Vanding Tips

Planter, der dyrkes i beholdere skal vandes, indtil vækstmediet er grundigt gennemblødt og indtil overskydende vand afløb ud af bunden af beholderen. Producenterne skal give tid til vækstmediet tørre før vanding igen, men undgå at lade vækstmedium tørrer ud overdrevent, da dette kan føre til sundhedsmæssige problemer for anlægget. Hvis din voksende medie, du bruger tørrer ud for hurtigt, overveje at tilføje en befugtningsmiddel når vanding din plante eller omplantning anlægget til en container med en anden vækstmedium.

Andre overvejelser

Blomster dyrkes i beholdere eller i udendørs jord, er over vanding lige så meget en fare for din plantesundhed som under-vanding. Selvom du ikke vand planterne oftere, end de skulle vandes, hvis dine vækstmediet er ikke porøse nok og vand ikke løbe hurtigt kan nok ud af det medium, over vanding symptomer hurtigt blive tydeligt på anlægget. Hvis justere tidsplanen vanding ikke gør genindføre blomsten til fuld sundhed, kan du overveje at transplantere til et mere porøst medium.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com