Tidlige forår haveplanter

August 29

Tidlige forår haveplanter

For at forberede tidlige forår havearbejde, bør dedikeret grøn tommelfingre begynde at planlægge i de kolde måneder af midt om vinteren. Planlægning for en tidlig forår haven kan være en fantastisk måde at slå tilbage nogle af vinteren dødvande og blive ophidset over foråret og sommeren årstider, der ligger forude. Man skal være forsigtig med hensyn til hvilke planter hun beslutte at medtage i en tidlig forår have, dog så mange planter kan ikke overleve de oprindelige, stadig kølig foråret måneder.

Koldt vejr Veggies

Der er en række grøntsager du kan plante i din have i de koldere tidlige forår måneder, såsom grønkål, beets, pastinak og kål (som bør være plantet i Potter først og derefter overført til haven senge omkring marts eller deromkring). Disse solide grøntsager også tjene som stor komfort mad i koldt vejr og bruges ofte i vinter suppe opskrifter.

Seta Rhododendron

Denne tidlige blomstrende plante begynder normalt at vise sin blomster i februar. Seta Rhododendron er stedsegrønne buske med lyserøde og hvide klokkeformede blomster, og de kan vokse til at være op til 5 fod i højden. Denne rhododendron kan lide sin sollys, men kan overleve i delvis skygge.

Sommerfugle Magnolia

Dette er faktisk et træ og kan vokse til at være ganske stort---op til 16 fod høje, når fuldt udvokset. Dens blomster er gule i farve og større i størrelse og er kendt for at blomstre på grene af træet i de tidlige forår måneder. Sommerfugle Magnolia behov fulde sollys til at trives og i sine tidlige dage, en stabil og generøse forsyning af vand. Men, når træet er etableret og gør det godt, det kan overleve på mindre og mindre vand.

Primrose

Generelt betragtes som en nem plante at medtage i den tidlige forår haven, natlys kræver en vis mængde af skygge, foretrækker fugtige forhold og har en forholdsvis lang tid blomstrende periode. Kodrivere er hårdføre stauder og tendens til at vokse let. De kan blomstre i en række af smukke farver, fra Pink til lilla til gul, og har tendens til at formere sig år efter de er plantet og har etableret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com