Hvordan man dyrker Echinacea med Goldenseal

August 30

Hvordan man dyrker Echinacea med Goldenseal

Både echinacea og goldenseal er urter, næret af indfødte amerikanere og andre naturalist kulturer for deres helbredende evner. Fra at reducere symptomer på allergi helbrede infektioner og behandle fordøjelsesbesvær og lignende tarm problemer, kan disse planter, når de anvendes korrekt, synes som miracle arbejdstagere til en syg husholdning. Vokser disse urter i din have kan give dig med en stabil forsyning af urte support til din familie, og de vokser under lignende forhold, således at du kan spire dem sammen.

Instruktioner

•Till jord i et område af din have, der modtager mindst delvis skygge, hvilket betyder, at det kun får tre til fire timer af sollys dagligt. Indtil i en dybde af mindst 10 inches til at bryde op nogen ukrudt rødder og opfriske jorden.

•Tilføj en 2 til 3 tommer lag af organisk kompost og sphagnum til jord og fortsat at dyrke. Denne tilsætning af organisk materiale vil hæve sengen lidt, øge dræning, og også give jorden med ekstra frugtbarhed til fremme af dyrkning.

•Kapacitet plantning jord så de er grundigt fugtig. Plantefrø goldenseal på toppen af jorden i det tidlige forår, så snart jorden kan bearbejdes. Denne kolde vejr vil fremme spiring som temperaturer og jord varme op. Dække frøene med omkring en fjerdedel tomme af økologisk barkflis at hjælpe frøene bo fugtig. Plads frø mindst 3 inches fra hinanden, og plant mindst 18 inches fra hvor du agter at plante echinacea.

•Følg goldenseal plantning med echinacea frø i foråret, når jordens temperatur stiger over 55 grader Fahrenheit. Som med goldenseal, dække frøene med en ottendedel tomme af barkflis at opretholde jordfugtighed og fremme spiring. Planten echinacea frø mindst 18 inches fra hinanden.

•Spread en 2 til 3 tommer lag af økologisk barkflis omkring planterne så snart de begynder at vokse. Dette vil bidrage til at bekæmpe ukrudt og fastholde fugt i jorden for at fremme vækst.

•Applicer en væske afbalanceret gødning i halv styrke (eller mindre) i tidlige forår når goldenseal begynder at spire. Dette vil fremme vækst i begge af urterne.

•Kapacitet urter når de øverste 2 inches af jord føler tør at røre ved. Så længe vejret ikke fremkalde droughtlike betingelser, disse planter vil sjældent brug for supplerende vanding.

Tips & advarsler

  • Nogle stater kræver en tilladelse til at dyrke bestemte urter, afhængig af deres popularitet og growability. Rådføre sig med en lokal udvidelse service, Havecenter, børnehave eller parker instituttet for detaljer.
  • Disse urter vil vokse meget godt i haven højbede, generelt omkring 6 inches fra jorden. Dette vil øge dræning og forhindre eventuelle problemer i omkringliggende jord, påvirker Urterne. Disse senge er generelt skitseret og adskilt fra resten af haven med behandlede tømmer.
  • Naturlige plantestoffer retsmidler kan ikke erstatte professionel medicinsk behandling for alvorlige sygdomme. Forsøg ikke at forbruge eller anvende echinacea eller Gyldensegl som medicin, medmindre du er trænet til at gøre dette. Hvis du ønsker at bruge disse urter medicinsk, skal du kontakte en professionel herbalist for hjælp, før du prøver.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com