Kloak rør typer

August 30

Kloak rør forbindelse til hver af et hjems vand inventar og køre til enten by kloak eller en privat septiktank. Nuværende bygning kode krav dikterer, at kloak og vent linjer være lavet af enten PVC (polyvinylchlorid) eller ABS (acrylonitril butadien styren) hård plast. I mange områder er støbejern også tilladt. P-fælder er også en del af kloaksystemet, og er fremstillet af forskellige materialer.

PVC

Hvid PVC er den mest almindelige form for kloak/udluftning linje installeret i boligen. Det kommer i 8-fods længder, med en diameter vifte af 1 1/2 til 4 inches. Afsnittene rør slutte sig sammen med primer, cement og koblinger. Koblingerne kommer i 30, 45, 60, 90 og 180 graders (lige) vinkler, med Tee koblinger Fås også for at tilslutte en pipeline til en anden. PVC endestykker er også installeret, hvor en eksisterende kloakledning er lukket.

ABS

ABS er den anden mest almindelige form for kloak/udluftning rørsystemet. Sort i farven, det kommer i samme længde og diameter som PVC, og slutter sig sammen med kobling og cement, selv om ingen primer er nødvendig. Bygningsreglementer diktere om PVC eller ABS skal anvendes, selv om de to forskellige typer af rør skal aldrig blive indarbejdet i den samme rørledning, da de har forskellige ekspansion priser.

Støbejern

Brugt i århundreder i mange dele af verden for kloaksystemer, er støbejern yderst holdbart. Det er sprødt og kan knække, hvis et uheld slået, men. Støbejerns vægt og omkostninger gør det mindre populært at PVC eller ABS, men er skjolde al støj af vandspild rejser gennem rørledningen. Hvor sektionerne rør var engang sluttede sig sammen med kalfatring og smeltet bly, bruges i dag en gummi kobling og rustfrit stål ærmet til at sikre en vandtæt joint.

P-fælder

P-fælder har en U-formet bend, der fanger vandet og stopper kloakken gasser rejser tilbage op linjen ind i badeværelset. Ene side af fælden tilsluttes kloak linje kommer ud af væggen under vasken, og de andre tillægger den lodrette drain pipe rejser fra vasken afløb hul. P-fælder er også installeret under brusere og baljer, samt på bagsiden af vaskemaskiner. Fælderne er lavet af PVC eller ABS, og når fælderne er i betragtning de er chrome forgyldt eller fremstillet af grov/poleret messing.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com