Pleje af Bloodgood japanske Maples

August 30

Pleje af Bloodgood japanske Maples

Japansk ahorn træer (Acer Palmatum) giver attraktive, farverige skærme i yards og landskaber. Bloodgood ahorn producerer masser af mørke røde blade, der bliver crimson i efteråret. Dette træ vokser til en moden højde mellem 15 og 20 fødder og har sortbrune-røde bark og røde frø. Ligesom andre typer af japanske maples kræver din Bloodgood ahorn visse elementer for at sikre god sundhed og tilstrækkelig vækst.

Instruktioner

•Plant din ahorn i et område af din værftet, der modtager fuld morgen sollys og halvskygge i varmen i eftermiddag. Placere dette træ i nærheden af en høj struktur eller i nærheden af udhængende træer vil hjælpe med at beskytte sit bud bark fra vind skader og sunscald. Grave et hul, der er mindst dobbelt så bred som en klump. Bland den fjernede jord med lige dele af rige, lerede pottemuld og tørv til at sikre tilstrækkelig dræning. Angiv klump i midten af hul og fyld med din ændrede opfyldning. Fast tryk løs jord til at danne en selv overfladen rundt i bunden af din Bloodgood japansk ahorn. Undgå at efterlade en depression, der bevarer vand efter et regnvejr.

•Kapacitet dit træ langsomt, iblødsætning det til dybde nær bunden af klump. Holde jorden omkring din maple træ let fugtig på alle tidspunkter. Afhængig af dit klima, skal du muligvis til at vande din træet en gang eller to gange om ugen.

•Sæt et lag frisk halm omkring rødderne af din Bloodgood japansk ahorn træ. Disse træer kræver cool rødder til at trives og vokse. Isolere rødderne med omkring 2 inches af halm, at tillade en tomme plads mellem stammen og den omgivende lag af halm.

•Når din unge træ med en time-release gødning. Vælg en, der viser maples på etiketten og anvendelse efter pakke instruktioner. Disse træer kræver tilstrækkelige mængder af jord næringsstoffer for at overleve og trives. Tilstrækkelig næringsstoffer og fugt også tilskynde til dannelsen af den pulserende løv, der giver dette træ sit navn.

•Beskyt dit træ fra skadelige vind ved at binde det til indsatserne for de første par år. Jævnt sted tre træ stakes lige store afstande rundt i bunden af din træstamme. Sæt disse indsatser omkring den ydre omkreds af klump. Wrap et lag af tykke, træ-wrap stof omkring stammen at beskytte træet mod sejlgarn. Binde sejlgarn fra hvert spil til indpakket stammen, skaber selv spænding til at holde træet oprejst og støt i blæsevejr.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com