Kan du installere en gavl Fan i en Garage?

August 30

Gavl fans giver en egnet løsning til loftsrum ventilation for mange boligejere. En gavl fan er simpelthen en, der er installeret i den trekantede del af del af væggen under de to nedadgående skråninger af et tag. En gavl fan er designet til at udlufte området loftet i et hjem, men det kan bruges til at lufte den attiske del af en garage, eller det kan bruges til at lufte en garage, hvor ingen krybekælder er placeret over spær.

Typer

Forskellige typer af gavl-monterede loft fans kan bruges over en garage. Den mest almindelige type af gavl fan er en, der blot kører på elektricitet og skal tilsluttes hjemmets elektriske forsyning. Men nogle virksomheder tilbyder disse fans i sol-drevne modeller så godt. Solpaneler kan installeres direkte på taget med disse typer af gavl fans. Nogle gavl fans kan endda installeres på ydersiden af gavlen, når der er ringe eller ingen loftsrum diskplads til installation.

Energieffektivitet

Fordelen ved at bruge en gavl fan i garagen er, at det kan være en effektiv metode til at fjerne overskydende varme fra loftet pladsen over garagen. Hvis garagen er klima-kontrollerede, vil dette bidrage til at øge energieffektiviteten af opvarmning og afkøling enhed. For garager, der har ingen loftsrum rum, dog kan gavl fan have en direkte kølende effekt. Varm eller varmt luft er fjernet fra loftet eller tag plads øverst i garagen. Dette kan sænke temperaturen i garagen på varme dage.

Fugt kontrol

En anden grund til at installere en gavl fan i garagen attiske er at give fugt kontrol og øge levetiden af tagmaterialer. Når der er en betydelig temperaturforskel mellem den udvendige luft og luft direkte under taget, kan det forårsage kondens. Denne fugt kan samle sig på den nederste side af underlag af taget og forårsage tagmateriale forværres indefra og ud.

Installation

Installation af en gavl fan er forholdsvis enkel og et job, der kan udfyldes af novice gør-det-selv. Du skal først sikre, at der er en elektrisk forsyning i loftet i garagen, som du kan gøre ved at trykke ind i et eksisterende kredsløb. Kontroller, at dit kredsløb kan håndtere fan's energiefterspørgsel ved at kontrollere strømstyrke for ventilatoren før du installerer den. Hvis du bruger en sol-drevne fan, vil det ikke være nødvendigt. Ventilatoren kan nemt monteres over en louvered åbning i gavlen ved at tilføje 2 x 4 brædder som vandrette seler mellem knopperne. Endelig, forbinde strømforsyningen og drej den tilbage på at køre blæseren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com