Hvorfor er min plante bladene bliver gule?

August 30

Hvorfor er min plante bladene bliver gule?

Gulfarvning bladene på en plante er nedslående og giver anledning til bekymring, især da du investeret tid og kræfter på dens oprettelse. Fordi sundt løv er typisk grøn, betyde gulfarvning bladene et problem, der kræver øjeblikkelig behandling til at holde blade fra helt drejning gule og falder. Identificere og behandle problemet, så du hjælpe din plante genvinde naturlige farve.

Sollys krav

Store mængder af direkte sollys forårsage blade til bleg i farve og visner før helt brændende og bliver solen skoldet. Situationen er forværret i svære perioder med tørke, når jorden tørrer før, forårsager anlægget til at forblive tørstig i længere tid. Omvendt, en sol-elskende plante udsat for hel eller delvis skygge udvikler gule blade. Vokse din plante i stedet, der opfylder dets sollys så det forbliver sund og bladene ikke tænde grøn. Transplantation anlæg til en anden del af din værftet, der bedst opfylder sin voksende krav om nødvendigt-- eller klip høje grene af omgivende planter at øge sollys eksponering og penetration til sin løv.

Skadedyr skader

Bladlus er små skadedyr med sucking mouthparts at gennembore blade og sap væsentlige saft fra planter, forårsager dem til at vende gul. Kvindelige skjoldlus danne gule pletter på blade der øger og dækker hele overfladen, hvis tilbage til at sprede. Planter understregede på grund af skadedyr skader bliver sårbare over for sygdomme som blad forpester, anthracnose og rust. Inspicere planter ofte for skadedyr og behandle med gartneri olie; Gnid bomuld dyppet i alkohol over den angrebne blade eller bruge en insekticid, hvis skaden er alvorlig. Behandling af sygdomme med en anbefalet fungicid.

Befrugtende tidsplan

Overdreven gødning forårsager bladranden bliver gule og til sidst uddybe i farve, mens lidt gødning forårsager blad at vende gule samlet. Følg en ordentlig tidsplan, når fodring dine planter essentielle næringsstoffer, især kvælstof, så de forbliver sunde og kraftige vækst. Slukke potteplante vand hver måned for at agterliget ud salt oprustning fra overdreven gødning programmer.

Vanding

For meget eller for lidt vanding forårsager blade bliver gule og til sidst falde. Undgå voksende plante i dårligt dræning jord, hvor puljer af vand danner i rodzonen, hver gang du vande det. Vanding i bunden af en plante der holder rødderne fra absorberende ilt, stigende stress på anlægget og forårsager blade til bliver gule. Tilsvarende lille vanding øger plante stress og forårsager gule blade. Følge en regelmæssig vanding tidsplan at vande dine planter hver gang kræves, så de forbliver sund.

Overvejelser

Andre faktorer, der er ansvarlig for gulfarvning bladene omfatter den naturlige proces af aldring, pludselig udsættelse for frostgrader eller kolde vinde, faldende root skade, eksponering for en hedebølge, transplantation chok og fysisk skade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com