Hvordan at pode gule birketræer

August 31

Kendt for deres stærke træ og bark, som skaller og krøller med alderen, favor gule birketræer cool steder i USA. Ældre eksemplarer af gul birk har en opretstående statur, der strækker sig omkring 80 fødder i luften og en trunk diameter, der er i gennemsnit 2 til 4 inches. De to mest almindelige metoder til formerings gul birk omfatter udsæd, frø og stiklinger, selv om podning er også en mulighed. De mest vellykkede podninger er kløft grafts anvendes til sommer træ.

Instruktioner

•Klippe to 12-tommer grene fra donor træet ved hjælp af en skarpe sakse. Vælg 1 år gamle træ, der har mindst tre knopper. Disse to grene er de podekviste, som vil knytte til understock under podning. Træet donor skal være medlem af birketræ eller Betula familie for at graften skal lykkes. Podning mellem arter normalt ender i fiasko.

•Vælg en sund stykke af understock, der er mindst 8 inches i længden fra jorden linje til spids. Understock skal være fri for knaster og sygdom. Skær toppen 2 inches fra understock ved hjælp af sakse. Understock skud eller løbere er udvidelser af modertræ--i dette tilfælde gul birk--poking gennem linjen jord og nåede omkring 12 inches op i luften med en diameter svarende til en blyant.

•Opret en kløft skærer i toppen af understock ved hjælp af en skarp kniv eller podning værktøj. En kløft cut er en 3 - til 4-tommer dybt vandret snit lavet på tværs af korn af træ. Kløft hjælper med at holde podekviste på plads under podning.

•Taper afskårne ender af hver scion ved hjælp af kniven eller podning værktøj. At gøre det kegleformede, dias værktøjet langs siden af scion, fjerne omkring 2 inches af bark fra spidsen af grenen. Rotere scion 180 grader, og fjerne 2 inches af bark fra spidsen af anden siden af scion.

•Sæt den tilspidsede ende af hver scion i modsatte ender af den kløft cut. Med andre ord, indsætte en scion ind i kanten af kløft skære længst til højre, samtidigt med at indlagde den anden længst til venstre.

•Brush alle skåret kanter, der rækker ud over transplantat med podning voks. Dette omfatter normalt toppen og siderne af de skåret kant af understock samt udskårne stykker af scion at hæve sig over den kløft cut og den kløft cut.

•Kontrollér graft hver par dage for tegn på healing og vækst. Når podninger tage, fjerne den svageste, der er en, der viser de færrest mulige tegn på vækst, ved at trække det forsigtigt fra kløft. Forlade de andre graft at vokse intakt.

Tips & advarsler

  • I tilfælde af, at ingen af podekviste tager, fjerne begge og pels skåret slutningen af understock med en sammensat specielt designet til at beskytte udsatte træ træ.
  • Det er vigtigt at anvende podning voks. Voksning sæler graft, forhindrer luft og vand i at indtaste det sårede cambium lag af træ.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com