DIY arbejdsborde

August 31

Hvilken slags workbench du har brug for, afhænger af, om du er en lejlighedsvis weekend gør-det-selv eller en hver dag, alvorlige handyman med masser af aktive projekter. En temmelig visse ting er der givet tilstrækkelig plads i arbejdsområdet er det bedre at overvurdere størrelsen på bordpladen skal du. Hvis du er en mere alvorlig form og har projekter, der er involveret eller indviklede, kan en større bænk med mere end én sektion være nyttige.

Struktur

Robusthed er en vigtig overvejelse for din DIY workbench. Uanset hvor pænt bygget og hvor attraktivt det er, skal din workbench kunne stå op til sit navn. Hvis alt arbejdsoverflade bounces en tomme eller flere i luften når du hammer noget på det, vil du vide, overfladen af bænken ikke er solid nok. Et arbejdsbord med en solid ramme, men kun en krydsfiner arbejde overfladen med ingen styrke er tilbøjelige til at have trampolin effekt--for meget bounce når hamren.

Løsningen er at bygge en meget robust støttestruktur direkte under bordpladen. Der er intet galt med at bruge krydsfiner eller orienteret strand board (OSB) for en arbejdsflade, så længe det har en robust ramme til at støtte den. Cross stykker fra den ene side af rammen til den anden, magen til gulv bjælker, vil opnå støtte. For eksempel, kunne 2 af 6 tommer understøtter 12 inches på center give et godt fundament for resten af bordpladen. Over denne ramme, kan du placere krydsfiner eller OSB mindst 1/2 tommer tyk for en robust overflade.

Ergonomi

Arbejdshøjden er en meget vigtig faktor. Da det vil være dit arbejdsbord, du bør custom bygge det passer til dine behov. Fastslå din optimale arbejdshøjde og opbygge bænk til denne højde. På samme tid, Husk på at forskellige projekter kan kræve forskellige arbejder højder. For et projekt, der kræver nedadgående aktiveringskraft, kan det eksempelvis være fordelagtigt at have en lavere arbejdsflade. Under sådanne omstændigheder, kan en bænk med mere end én sektion være nyttige. De to afsnit kan være i forskellige arbejder højder. En anden måde at behandle højden spørgsmålet er at lave en platform, måske en, der glider under workbench når den ikke er i brug. Trække sig ud platformen når du skal arbejde over bordpladen. Platformen vil også komme praktisk, hvis du har børn, der arbejder på projekter af deres egne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com