Hvordan til at rense fliser efter injektionsmørtel er blevet anvendt

September 1

Hvis du installerer fliser i næsten ethvert område af hjemmet, vil injektionsmørtel være en del af processen. Injektionsmørtel bruges til at udfylde hullerne mellem fliser, styrkelse af dem og holde ud fugt. Da det er spredt ud over toppen af fliser, som det er at blive skubbet ind i leddene, er det vigtigt at rense det ordentligt. Injektionsmørtel begynder at helbrede i 3 dage og er færdig hærdning efter 3 uger.

Instruktioner

•Våd en injektionsmørtel svamp af dypper det i en spand vand og vride ud af overskydende, så svampen er våd, men ikke drypper. En injektionsmørtel svamp er specielt formet med afrundede hjørner. Brug disse hjørner til at hjælpe med at rense fuger fra oven på fliser uden at forstyrre injektionsmørtel inde i leddene.

•Aftør toppe af fliser med injektionsmørtel svamp. Gøre en pass med svamp pr. side før skylning det grundigt i vand. Aftørring svamp igen og igen uden skylning vil simpelthen omfordele injektionsmørtel. Tørre fliserne helt op til kanten, og bruge hjørner af svampen til at omhyggeligt forme leddene.

•Aftør overfladen af fliser med en fnugfri klud indtil tør. Hold en ekstra flise til fliser bare vaskes for at sammenligne. Hvis der er resterende på den installerede flise injektionsmørtel, vises det diset eller kedelig i farve. Gentag Aftørre med en svamp dyppet i rent vand og håndklæde tørre igen indtil alle spor af injektionsmørtel er væk.

Tips & advarsler

  • Du kan fjerne injektionsmørtel i denne metode op til tre dage efter du har installeret det. Efter dette, kan du skrabe det med en grøn vaskning pad og masser af frisk vand. Ud over tre uger, injektionsmørtel er helbredt og ikke vil komme ud fliserne.
  • Brug ikke en dryppende svamp, når aftørring op friske cementmørtel. For meget vand kan vaske injektionsmørtel ud af leddene eller svække den.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com