Sådan installeres en udskiftning skærmen i en aluminium dør eller et vindue

September 1

Et vindue skærmen er en metaltråd, glasfiber eller andre syntetiske fibre mesh, strakt i normalt metalramme, der dækker et vindue. Dens primære formål er at holde insekter, blade, fugle og andre dyr fra at indtaste en bygning eller en afskærmet struktur som en veranda, samtidig med at frisk luft flow. Fra tid til anden vil skærme udvikle huller eller trækker, som vil nødvendiggøre udskiftning. Dette er en simpel reparation job at enhver boligejer skal føle sig trygge i et forsøg på.

Instruktioner

•Strip ud af den gamle spline, som er en tube-formet materiale holder den eksisterende skærmen på plads i en lille kanal. Når spline er fjernet, vil den gamle skærm trække nemt.

•Measure skærmen størrelse og tilføje 2 inches til både bredde og dybde. Skære udskiftning skærmen. Lægge den nye skærm over åbningen, at du har et par inches af overskydende på alle sider.

•Sæt slutningen af spline ind i kanalen øverst til venstre på skærmen. Placer spline værktøj oven på spline og arbejde det ind i kanalen hen over toppen af skærmen. Du bliver nødt til at strække skærmen, som du går for at sikre det er stramt. Når du når de øverste højre hjørne, manuelt skubbe spline omkring kanalen og arbejde ned til højre, fortsætter med at holde skærmen stramt. Fortsætte arbejdet rundt om ruden, indtil du når udgangspunktet. Skære spline, når du når til slutningen.

•Klippe ud af overskydende skærmen forsigtigt med en hobbykniv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com