Hvordan man dyrker en Madagaskar Palm

September 1

Madagaskar palm (Pachypodium lamerei) producerer voksagtig grønne blade, der stiger fra toppen af en tyk kuffert er omfattet af skarpe pigge. Hjemmehørende i det sydlige Madagaskar, træet ikke kan tåle kulde og gartnere i USA vokser planten næsten udelukkende indendørs. I naturen når Madagaskar palm typisk 15 fødder i højde. Dog bliver det normalt meget mindre som en stueplante, vokser ikke mere end 4 fod høj med en spredning på op til 2 fødder. Avlerne værdi træ for sin lethed af pleje og tilpasningsevne til fælles husstand vilkår.

Instruktioner

•Plant i Madagaskar håndfladen i en beholder med drænhuller i bunden, fyldte med godt afdrypning potning mix. Sted en 1 - til 2-tommer lag af grus i bunden af beholderen at fremme ordentlig dræning, og fyld den med en blanding af 2 dele sand, 1 del sphagnum og 1 del lerjord.

•Sæt din Madagaskar palm træ i et område, der modtager lys, direkte sollys for størstedelen af dag, som en vender mod syd eller øst vindue. Planten vokser de fleste kraftigt, når det er forsynet med fuld sol, men det kan også tåle indirekte eller filtreret lys i korte perioder.

•Kapacitet træet over en gang hver 10 dage, så jord tørre lidt mellem programmer. Hæld lunkent vand over jorden, indtil det begynder at løbe ud af bunden af beholderen. Dræne væk overskydende straks, og aldrig tillade trærødder til at stå i vand. Ophøre med vanding i vinteren.

•Hold temperatur nær håndfladen Madagaskar mellem 68 og 75 grader Fahrenheit på alle tidspunkter. Selv om planten kan tåle lidt lavere eller højere temperaturer i et stykke tid, foretrækker den typisk varme husstand temperaturer det meste af tiden.

•Forbind-pot Madagaskar palm om én gang hvert tredje år. Wrap et par lag af avis omkring stammen før håndtering for at forhindre skade fra træets pigge. Plante det i en container på mindst 2 inches større i diameter end den foregående pot, og fyld den med frisk potning mix.

Tips & advarsler

  • Madagaskar palm typisk falder dens blade under dens vinter hvileperiode. Holde det i samme solrig plet, men ikke vand. Nye vækst vil vende tilbage i foråret, hvornår du skal genoptage regelmæssig pleje af træet.
  • Madagaskar palmer kræver ikke supplerende befrugtning eller høj luftfugtighed. I virkeligheden, udføre de bedste i den tør, varme luft i de fleste hjem, så længe de får vand og masser af sollys.
  • Undlad at placere Madagaskar palm i et område let tilgængeligt for børn og kæledyr. Træets pigge er meget skarpe og dens sap er giftigt ved indtagelse.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com