Hvordan man kan skære en laminat bordplade til en vask åbning

January 1

Laminat bordplader er en af de mest overkommelige muligheder for topping dit køkkenborde. De kommer i hundredvis af stilarter, farver og teksturer og du kan installere en selv, hvis du har nogle DIY færdigheder. Når du har installeret køkkenbordet, skal du skære en åbning, hvor din egen rimming eller metalramme køkkenvask skal installeres. Omhyggelig måling og skæring, ved hjælp af et par handyman tips, vil gøre projektet til en succes.

Instruktioner

•Measure midt i placeringen på disken hvor din vask vil blive installeret. Lægge vasken hovedet og centrere det på dette sted. Holde vasken på mindst 1 til 1 1/2 inches væk fra backsplash eller back kanten af køkkenbordet.

•Hold vasken fast på plads. Tegn en blyant linje omkring vasken på køkkenbordet. Hvis din counter er en mørk farve, lå en stribe malertape rundt om vasken og derefter trække grænsen. Dette gør det nemmere at se.

•Tag vasken. Læg en stribe malertape umiddelbart inden for den linje, du trak, eller ved siden af den første strimmel af tape. Måle 1/2 tommer inde i din linje og trække en anden linje. Dette er din skæring linje.

•Drill en 3/4-inch hul indeni hvert hjørne af din skæring linje, ved hjælp af din boremaskine og en 3/4-inch padle lidt. Dette giver dig et udgangspunkt for din puslespil og gør det lettere at henvende sig i hjørnerne.

•Applicer malertape til bunden af din puslespil guide fødder at undgå skæmmer køkkenbordet som du klippe. Placer jigsaw's fine træ-kniven inde i en af de forreste huller du boret. Starte saven og begynde at skære støt langs indersiden linje.

•Fortsæt skære langs den linje, at dreje om hjørnet bag på køkkenbordet. Skær langs bagkant, med en håndsav, hvis rummet er for stramme for dine puslespil til at passe. Fortsæt rundt om hjørnet med din stiksav, tilbage til den resterende forreste hjørne.

•Lay en 1-x-2-tommer board hen over midten af området er skåret ud, og strækker sig til tælleren på hver side. Sikre bord til udskæring stykke ved at køre i to træskruer med Boremaskinen og lidt driver. Dette vil holde udskæring falder når du foretage den endelige cut i hele fronten.

•Sæt din puslespil i hjørnet hullet og skære på tværs af forsiden af vasken område. Forstå 1 x 2 tommer bestyrelsen og løft udskæring stykke. Fjerne malertape og din hul er klar til din vask skal installeres.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com