Ideer til en Master soveværelse døråbning

April 13

Ideer til en Master soveværelse døråbning

Døren til et soveværelse bør være en af de første overvejelser af soveværelse design. Selvom mange boligejere vælger for at vælge en døråbning design, der matcher andre indvendige døre i hele hjemmet, tilbyder andre muligheder designs, der adskiller soveværelse fra andre indvendige rum. Vælg en døråbning, der tilbyder stil og personlige oplysninger for at opfylde alle dine soveværelse design behov.

Glasdøre

Glasdøre behøver ikke være henvist til realm af udvendige skydere eller familie værelse døre. En enkelt dør med en midterruden af matteret glas tilføjer elegance til et soveværelse døren uden at give afkald på privatlivets fred. Moderne eller moderne stil hjem parre godt med en farve tonet matteret glas rude. en hvid træramme med en pulserende blå eller rød rude gør en fed design erklæring. En anden klassisk look er at vælge et par franske døre med klart glas og træ ruder. Selv om franske døre med matteret glas, er en anden mulighed at vælge klare ruder, men hænge tunge gardiner på indvendige døren til beskyttelse af personlige oplysninger. Ætset glasdøre med kunstfærdige billeder af blomster, fugle eller moderne mønstre er smukke muligheder, men gardiner kan være nødvendigt at garantere beskyttelse af personlige oplysninger.

Skydedøre

I stedet for en traditionel dør, der åbnes ind i lokalet, tilføje stil og spare plads ved at vælge en dør, dias åbne og lukkede. Regenereret eller antikke laden døre tilføje rustikke charme til en master soveværelse døren. Stald døre lægger typisk en metal rækværk installeret om interiøret i døråbningen og dias over rækværket til at afsløre eller dække åbningen. Et problem med laden døre er at du skal forlade den glidende væg fri fra møbler eller Flyt møbler væk fra væggen for at tillade let åbning. Løse problemet med en lomme stil dør, der putter ind i et rum i væggen, når døren er åben. Pocket stil døre er fremragende plads opsparere og tilbyder fuldstændig fortrolighed, når døren er lukket.

Buer

For et elegant og sirlige døren til dit soveværelse, overveje at installere døre med en buet eller kuppelformede top. Med buegang døre, væg og ramme er skåret til at rumme en kurve på toppen og døre, selv har buet top kanter. Fordi hvælvede døråbninger kræver både bredde og højde, de er normalt forbeholdt for udvendige døre, men en buet døråbning til et soveværelse gør en dramatisk forstuen. Hvis udgifterne til buet døre er uoverkommelig for dit budget, kan du overveje at installere en falsk bue over et eksisterende sæt af døre. Skære en bue over døren og installere en rude af klart eller farvet glas for et designelement, der ikke ofrer privatliv. Dekorative buede buer lavet af udskåret træ eller molding også tilføje stil til en master soveværelse døren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com