Hjem retsmidler til rengøring ruskindssko

April 13

Konventionelle visdom hedder det, at ruskindssko nødt til at blive renset af en professionel. Selvom det kan være det sikreste valg, især hvis din sko er nye og dyre, kan du beslutte at rense dem selv. Heldigvis er der flere hjem retsmidler, der kan arbejde for at få din ruskindssko ren.

Pleje

For at holde rengøring til et minimum, tage ordentlig pleje af din ruskindssko. Undgå at få dem våde. Vælge forskellige sko til regnfulde dage, og selv dagen efter det regner når vandpytter, mudder og våde græs er tilbøjelige til at få dine sko beskidte. Hvis din ruskindssko får vådt, suge vandet med et håndklæde straks og lad dem lufttørre. Brug ikke en hårtørrer. Når de er tørre, kan du bruge en ruskind børste og børste let hen til genindføre den nationale handlingsplan til sin oprindelige tilstand. Du kan også bruge damp til at genoprette den nationale handlingsplan. Holde skoene i nærheden af damp (over en te potten, for eksempel) for et par sekunder, hvilket vil løsne op for nap uden at få det for våd. Så lad det tørre og bruge en ruskind børste hvis det er nødvendigt.

Derudover kan du købe en spray, der er designet specielt til ruskind for at beskytte det fra pletter og vandskade. Men selv om dine sko er beskyttet, du stadig bør holde dem væk fra vandet.

Rengøring

Den sikreste metode til at få din ruskindssko ren er at tage dem til en professionel renere. Men det kan være dyrt. Hvis du beslutter at rense dine sko på din egen, bør du først afprøve nogen af de følgende hjemme retsmidler i en inconspicuous sted at være sikker på, at du ikke uforvarende skader i ruskind.

Prøv først en ruskind pensel. Børstning hjælper med at fjerne snavs, pollen og andre vragdele. Du kan også prøve en blyant Viskelæder til at fjerne pletter. Gnide let og bruger kun når pletten er tør. Du kan også prøve en neglefil til at fjerne scuff mærker og tørrede mudder. Hvis din sko er plettet med en våd plet som sodavand, først suge så meget væske som muligt med et håndklæde og derefter let gnide området med en klud gennemvædet med hvid eddike. Du kan prøve metoden eddike på tørre pletter så godt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com