Sådan fjerner tørrede pletter fra sidespor

April 13

Tilstand og udseende af ydersiden af dit hjem tilføjer til meget mere end blot bremse appel; det påvirker også værdien af dit hjem. Korrekt vedligeholdelse omfatter pleje "skin" af din bolig, eller det sidespor. Desværre sker snavs udenfor. Hvad værre er at du ikke måske har bemærket, at din sidespor blev behandlet for en runde af rå æg sidste Halloween, eller at din dryppende vindue air conditionere venstre striber af rust alle sommeren lang. Heldigvis med lidt knofedt og vedholdenhed er det muligt at fjerne tørrede pletter fra sidespor.

Instruktioner

•Anvend en højtryksspuler, hvis du har stål, aluminium eller vinyl sidespor. Dette værktøj kan gøre kort arbejde ud af at få mange former af hårde, tørret på pletter ved hjælp af almindeligt vand under tryk. Som en ekstra bonus tillade pole extensions du til magten vaske den anden historie af dit hjem fra jorden, eliminerer behovet for en stige. Power skiver, også kaldet tryk skiver, kommer i en række pres styrker, målt som pounds per kvadrattomme, eller psi. Stål og aluminium sidespor, er en psi mellem 1200 og 1500 tilstrækkeligt. Vinyl sidespor kan stå op til større pres, så du kan bruge en højtryksspuler med 2500-3000 psi.

•Anvend en stiv børste og sæbevand på træ sidespor. Selvfølgelig, er denne gammeldags metode velegnet til alle slags sidespor med virkelig stædig tørrede pletter, som æg og rust. Naturligvis, denne teknik bruger mere tid og flere muskler end ved hjælp af en højtryksspuler, men det giver også mulighed for at koncentrere sig om målrettede steder. Bruge en spand fyldt med varmt, sæbevand vand til Dyp en scrub pensel i, mens du arbejder i 20-fods sektioner, efterfulgt af en skylning med rent vand fra en haveslange. Også, starte på det øverste niveau af dit hjem og arbejde din vej ned. Hvis højder eller stiger gøre dig nervøs, kan så du overveje at hyre nogen til at rense sidespor på den anden historie om dit hjem for dig.

•Forstærk dit rengøring med trinatriumphosphat (TSP) at fjerne tørrede pletter fra sidespor mere effektivt. TSK er specielt formuleret til at rense sidespor af alle typer, selv træ. Det kan findes i de fleste isenkræmmere og bygning levering Centre. Følg producentens anvisninger med hensyn til den korrekte mængde pulver at blande med vand.

Tips & advarsler

  • Du kan leje en højtryksspuler fra en udstyr levering Biludlejning selskab, hvis du foretrækker ikke at købe en.
  • Vær forsigtig, når vask sidespor på en stige.
  • Bære handsker, når du arbejder med TSP, da det har en udtørrende virkning på huden.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com