Sådan udfylder en død Yew hæk

September 3

Sådan udfylder en død Yew hæk

Engelsk Taks og japansk Taks er plantet udførligt i USDA hårdførhed zoner 5-7. De er hårdføre planter, der accepterer beskæring for at oprette formelle hække eller topiary. Yew planter vokser i mange typer af jord, men kræver site at være godt drænet. Når du udskifter en død plante eller to i en Taks hæk, er det en god ide at kontrollere ordningen kunstvanding og dræning af dette område før udskiftning af planter. Vand bør ikke sprøjte direkte på anlæg eller pool omkring stammen. Løse eventuelle dræning spørgsmål før du udskifter den døde plante.

Instruktioner

Fjerne døde planter

•Anvend en beskæring så for at fjerne grene fra de døde plante indtil saven kan nå plantens hovedstammen. Skære stammen med beskæring sav, så tæt på jorden som muligt. Hvis stammen er for stor til en beskæring sav, fjerne grene indtil en lille motorsav kan nå stammen. Så gennem stammen og fjerne døde planten.

•Brug en skarp spade, skære igennem rødder omkring stumpen indtil stumpen kan fjernes. Hvis rødderne er for stor til en spade, bruger en økse til at skære igennem dem og derefter fuldføre fjernelsen med spade.

•Løsn snavs i hullet efterladt når stumpen blev fjernet. Bruge en hækkeklipper, trim tilbage grene fra de tilstødende planter, der strækker sig ind i det tomme rum, så solen at nå udskiftning plante.

Erstatte planterne

•Yew planter sælges i Planteskoler i en række størrelser, nogle så store som 10 fod, så vælg en størrelse, der svarer til de eksisterende afdække så tæt som muligt. Taks kan plantes i det tidlige forår gennem midsommer.

•Tag planten fra puljen. Sørg for hullet lavet af stumpen er mindst lige så bred og dyb som plantens rodklump. Placer root bolden i hullet. Jorden omkring rødderne skal være plan med den omkringliggende jord. Fyld hullet med muldjord hvis behov for at hæve kuglen rodniveauet med jorden.

•Strømforbrug i standby planten op lige og fylde i hullet med muldjord. Vand planten til at pakke jorden og fjerne luftlommer. Udfylde eventuelle huller, der danner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com